Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[LZ.SZ] Loża szyderców
Jabolex:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 29, 2013, 09:11:26 ---Wyciagamy do ciebie pomocna dlon tutaj na Centrali, tlumaczac ci jako badz co badz rodakowi, ze sojusz ktorego jestes aktualnie czlonkiem jest bardzo niewiele warty, ze nic sie nie nauczysz grajac w nim, a w dodatku chca cie tam tylko wykorzystac i zostawic na lodzie, tak jak to bylo wczesniej w High Rollers. Nikt ci inny tego nie powie, bo koledzy z sojuszu albo wierza w to, co Ty, albo kreca tym interesem i im zalezy, zebys wierzyl. Tylko tutaj na Centrali uslyszysz slowa prawdy.
#Jabolex Hypnotoad#
--- Koniec cytatu ---
Znaczy Twoim zdaniem High Rollers zostawiło mnie na lodzie? No to się mylisz, od początku wiedziałem że kiedyś sielanka się skończy i się skończyła. W Li3 jest podobnie wcześniej czy później nasze drogi się rozejdą...
Słowa "prawdy" od członka sojuszu walczącego z bociarstwem krwią i czymś tam, a w międzyczasie przymykającego oko na to, że wynajmujący jego teren bocą na potęgę, bo za wynajem leci niezła kasa?
Poprawiłeś mi humor.
Dzięki.
Soulscream:
Jabolex Ty nie możesz grać w taki sposób jaki Ty chcesz. Musisz grać w jaki Oni chcą na centrali ;).
GlassCutter:
--- Cytat: Soulscream w Maj 29, 2013, 09:58:51 ---Jabolex Ty nie możesz grać w taki sposób jaki Ty chcesz. Musisz grać w jaki Oni chcą na centrali ;).
--- Koniec cytatu ---
Ależ może, byle by za taką możliwość płacił wasalowi. I będzie mógł póki wasal się nie rozmyśli.
Jabolex:
--- Cytat: GlassCutter w Maj 29, 2013, 10:37:16 ---Ależ może, byle by za taką możliwość płacił wasalowi. I będzie mógł póki wasal się nie rozmyśli.
--- Koniec cytatu ---
I to jest Twój problem?
Masz o to żal, czy co?
WhiteCat:
--- Cytat: Jabolex w Maj 29, 2013, 10:51:12 ---I to jest Twój problem?
Masz o to żal, czy co?
--- Koniec cytatu ---
Dajcie mu grać jak chce, jak chce być zniewolonym murzynem do zbierania bawełny wróć isków to niech sobie będzie i opłaca czyjeś rachunki w RL.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej