Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[EVOLL] Evil Ones - WH PVP - Dyskusja

<< < (7/16) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Czerwiec 06, 2013, 09:14:50 ---W ogóle wkurza mnie to całe gadanie w EvE... to jest pedalskie, tamto lamerskie, a tak w ogóle to jesteś kerbirem, o!

--- Koniec cytatu ---
To po prostu frustracja ludzi którzy sami nie potrafią użyć opluwanego sprzętu, ewentualnie nie potrafią przeciwdziałać.

GlassCutter:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 06, 2013, 09:48:13 ---To po prostu frustracja ludzi którzy sami nie potrafią użyć opluwanego sprzętu, ewentualnie nie potrafią przeciwdziałać.

--- Koniec cytatu ---
Ależ oczywiście stosuje się je do łamania tanku kozaków, którzy strzelają z undocka stacji z supportem carrier(a/ów) niczym psiaki zza ogrodzenia :P

MGGG:

--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Czerwiec 06, 2013, 09:14:50 ---Kiedy zacząłem latać Merlinem z Target Disruptorem to co druga ofiara bluzgała mnie, że mam gejowski fit i jestem je***ym kerbirem farmiącym LP... to ja się pytam jak nazwać gości w Condorach? Wielkie PvP jeszcze przede mną, ale już widzę, że nie ma co się przejmować tylko jechać wszystkich jak popadnie a jedyną sensowną odpowiedzią na takie wrzuty jest "STFU and die" :)

--- Koniec cytatu ---

Oj, jakie biedactwa :) Aż mi ich żal po prostu. Ale to normalne, nie przejmuj się. Większość graczy nie potrafi z godnością przyjąć porażki. Mali chłopcy z przerośnietym EvEego o smiesznych emoragach. Stosowanie ewaru to element gry i choć się komuś to podoba lub nie, to tak jest. Jesli ktoś uważa ewar za "lamerski" to niech wpiszę na tą listę:
- logistyki (kurwy, oni się repują, a my nie)
- nanoshipy (no chuje nie pozwalają sie dogonić i gryzą)
- snajpy i long range (tylko cipy walczą na 50+ km)
- boostery (pedały potrzebują linków, bo bez nich sa zerem)
itd. itp.  8)

MiltisUmbrae:
z nanoshipami jest jeszcze ta kwestia że wsiądzie w takiego człowiek który nigdy wcześniej tak nie latał dostanie weba scrama spadnie, i potem każdy kto lata nanoshipem to cziter ;P

Gaunt:
pozwole sobie zacytowac bardzo trafny tekst

pare reguł "pro" casual pvperów

- Every fight is fair until you lose it, in which case you were blobbed.
- When you have superior numbers, you don't blob, they lack numbers.
- When your enemy isn't blobbing, their morale is broken.
- The lag is always worse for the losing side.
- 90% of the people on your side are inactive.
- Every fight you win you were outnumbered. Ironically, every fight you lose you were also outnumbered.
- All ships/towers/systems/and regions are unwanted unless they're not yours.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej