Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[EVOLL] Evil Ones - WH PVP - Dyskusja
Centurion:
Zastosowany tutaj przypadek użycia falcona uznaje za jedyny akceptowalny - wy mieliście logistyki, oni mieli flacona - sprawiedliwy układ :)
Poza tym falcony to czyste pedalstwo.
Fairfax ładne staty, pomysł jakiś w tym widać, powodzenia. :)
Jakub Trokowski:
--- Cytat: Centurion w Czerwiec 05, 2013, 22:46:04 ---Poza tym falcony to czyste pedalstwo.
--- Koniec cytatu ---
Wypraszam sobie.
Pabllo:
--- Cytat: Centurion w Czerwiec 05, 2013, 22:46:04 ---Poza tym falcony to czyste pedalstwo.
--- Koniec cytatu ---
:D a jak przeciwnik jest close i go jedziesz na long to też nie honorowe :P no bez jaj... po to są te stateczki, żeby je używać i kombinować z różnymi setupami
GlassCutter:
--- Cytat: Pabllo w Czerwiec 06, 2013, 08:40:04 ---:D a jak przeciwnik jest close i go jedziesz na long to też nie honorowe :P no bez jaj... po to są te stateczki, żeby je używać i kombinować z różnymi setupami
--- Koniec cytatu ---
Nie prawda, one są po to żeby pedały nie mówiły że są dyskryminowane w EVE, bo nie mają statku dla siebie :P
Dinozauriusz II Urwiryj:
W ogóle wkurza mnie to całe gadanie w EvE... to jest pedalskie, tamto lamerskie, a tak w ogóle to jesteś kerbirem, o!
Wychodzi na to, że jedynym "pro" fitem jest DPS+tank i wygrywa ten kto ma lepsze staty... a gdzie miejsce na taktykę?
Kiedy zacząłem latać Merlinem z Target Disruptorem to co druga ofiara bluzgała mnie, że mam gejowski fit i jestem je***ym kerbirem farmiącym LP... to ja się pytam jak nazwać gości w Condorach? Wielkie PvP jeszcze przede mną, ale już widzę, że nie ma co się przejmować tylko jechać wszystkich jak popadnie a jedyną sensowną odpowiedzią na takie wrzuty jest "STFU and die" :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej