Eve Online > Dyskusje ogólne
Serial telewizyjny w uniwersum EVE Online
Centurion:
Soul trochę smutne, że fragment o abonamencie nie naprowadził cię na fakt, że chodziło mi o telewizję a nie telewizor ;)
Goomich:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 30, 2013, 11:25:29 ---Druga sprawa niby kto w Polsce takie mało znane coś puści?
--- Koniec cytatu ---
TV Torrent.
A jak cię boli, że nielegalnie, czy coś, to rok później TV Amazon.co.uk będzie miał na płytkach.
--- Cytat: Soulscream w Kwiecień 30, 2013, 11:41:56 ---Pewno ktoś puści tylko o jakiejś chorej godzinie typu 01:00 w nocy jak to miało miejsce z Battlestar Galactica.
--- Koniec cytatu ---
Dekoder z dyskiem twardym fixuje ten i inne problemy.
Soulscream:
--- Cytat: Centurion w Kwiecień 30, 2013, 13:02:18 ---Soul trochę smutne, że fragment o abonamencie nie naprowadził cię na fakt, że chodziło mi o telewizję a nie telewizor ;)
--- Koniec cytatu ---
Ja wiem co miałeś na myśli, ale rozwinąłem tą myśl dalej ;), dlaczegoż bo posiadając jakikolwiek odbiornik telewizyjny w tym kraju jesteś zmuszony niby płacić abonament telewizyjny czy tego chcesz czy nie chcesz (ich gówno obchodzi, że nie oglądasz tego wzajemnego kółka adoracji). Zresztą tak samo jest w UK o ile pamiętam.
Centurion:
Nom to jest strasznie głupie i opresyjne z tym abonamentem.
Ale na szczęście jeszcze można to ominąć - mówisz, że nie masz telewizora i nie wpuszczasz gadów z poczty do domu (siłą póki co wejść nie mogą :) )
ManganMan:
--- Cytat: Centurion w Kwiecień 30, 2013, 13:19:12 ---Nom to jest strasznie głupie i opresyjne z tym abonamentem.
Ale na szczęście jeszcze można to ominąć - mówisz, że nie masz telewizora i nie wpuszczasz gadów z poczty do domu (siłą póki co wejść nie mogą :) )
--- Koniec cytatu ---
Albo po prostu w piwnicy oglądasz TV :P
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Nawigacja
Idź do wersji pełnej