Eve Online > Dyskusje ogólne

Serial telewizyjny w uniwersum EVE Online

<< < (5/5)

Centurion:
Soul trochę smutne, że fragment o abonamencie nie naprowadził cię na fakt, że chodziło mi o telewizję a nie telewizor ;)

Goomich:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 30, 2013, 11:25:29 ---Druga sprawa niby kto w Polsce takie mało znane coś puści?

--- Koniec cytatu ---

TV Torrent.
A jak cię boli, że nielegalnie, czy coś, to rok później TV Amazon.co.uk będzie miał na płytkach.

--- Cytat: Soulscream w Kwiecień 30, 2013, 11:41:56 ---Pewno ktoś puści tylko o jakiejś chorej godzinie typu 01:00 w nocy jak to miało miejsce z Battlestar Galactica.

--- Koniec cytatu ---

Dekoder z dyskiem twardym fixuje ten i inne problemy.

Soulscream:

--- Cytat: Centurion w Kwiecień 30, 2013, 13:02:18 ---Soul trochę smutne, że fragment o abonamencie nie naprowadził cię na fakt, że chodziło mi o telewizję a nie telewizor ;)

--- Koniec cytatu ---

Ja wiem co miałeś na myśli, ale rozwinąłem tą myśl dalej ;), dlaczegoż bo posiadając jakikolwiek odbiornik telewizyjny w tym kraju jesteś zmuszony niby płacić abonament telewizyjny czy tego chcesz czy nie chcesz (ich gówno obchodzi, że nie oglądasz tego wzajemnego kółka adoracji). Zresztą tak samo jest w UK o ile pamiętam.

Centurion:
Nom to jest strasznie głupie i opresyjne z tym abonamentem.
Ale na szczęście jeszcze można to ominąć - mówisz, że nie masz telewizora i nie wpuszczasz gadów z poczty do domu (siłą póki co wejść nie mogą :) )

ManganMan:

--- Cytat: Centurion w Kwiecień 30, 2013, 13:19:12 ---Nom to jest strasznie głupie i opresyjne z tym abonamentem.
Ale na szczęście jeszcze można to ominąć - mówisz, że nie masz telewizora i nie wpuszczasz gadów z poczty do domu (siłą póki co wejść nie mogą :) )

--- Koniec cytatu ---

Albo po prostu w piwnicy oglądasz TV :P

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej