Eve Online > Dyskusje ogólne
Serial telewizyjny w uniwersum EVE Online
Soulscream:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 30, 2013, 11:25:29 ---Akurat w tym wypadku myślę ze moje lenistwo odnośnie ogladania filmów z lektorem zostanie zglanowane przez niechęć do słuchania takich bredni i obejrzę w wersji z napisami.
Druga sprawa niby kto w Polsce takie mało znane coś puści?
--- Koniec cytatu ---
Pewno ktoś puści tylko o jakiejś chorej godzinie typu 01:00 w nocy jak to miało miejsce z Battlestar Galactica.
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 30, 2013, 11:25:29 ---Druga sprawa niby kto w Polsce takie mało znane coś puści?
--- Koniec cytatu ---
Poza mainstreamem (TVP/TVN/Polsat) są kanały tematyczne i jeśli gdzieś w ogóle, to tam bym się tego spodziewał. Wszystko zależy też od ceny - wystarczy, żeby było tanio, żeby taki kanał łyknął to bez zastanowienia.
Ale serio: walić TV ;)
Centurion:
ale co to jest tv? :D
Ktoś jeszcze tego przeżytku używa? I pewnie jeszcze abonament płacicie? :P
Doom:
W sumie nie wiem czemu poruszyłem problem. Telewizji nie oglądam od jakichś 10-15 lat... Chyba jedyne co w kontekście tv mnie obchodzi to to ze wersja z lektorem prawdopodobnie będzie właśnie w sieci po nagraniu z TV
Soulscream:
--- Cytat: Centurion w Kwiecień 30, 2013, 12:51:58 ---ale co to jest tv? :D
Ktoś jeszcze tego przeżytku używa? I pewnie jeszcze abonament płacicie? :P
--- Koniec cytatu ---
Technicznie 99% ludzi go na świecie wciąż używa, ja sobie nie wyobrażam oglądania niczego na małym ekranie. Laptop -> HDMI -> Telewizor -> Kanapa -> Give no fucks.
Ba ostatnio nawet DOTA2/LoL stream oglądam na dużym ekranie ;).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej