Eve Online > Dyskusje ogólne

Origin - tanie kody

<< < (12/14) > >>

HandEgg:
Klucze które brałem z Inexus i zawsze dostawałem je w niecałą minutę, chyba by mnie krew zalała gdybym miał czekać aż 6 dni. Pewnie jedyna ich realna przewaga nad keye.pl to fakt wymienienia na stronie CCP jako oficjalni reselerzy (https://secure.eveonline.com/etc.aspx)

KiFuso:
@Krogulec Nie mam pojęcie jak sobie wyobrażasz swoją sytuacje, ale jak sklep Origin czy nawet jakikolwiek sklep XYZ ma Ci w ramach reklamacji wymienić kod/przedmiot itp. jesli go nie posiada n stanie? W takim wypadku polskie prawo konsumenta (czy tam inne) przewiduje tylko i wyłącznie oddanie równowartość kwoty którą zapłaciłeś za ten kod/przedmiot czy cokolwiek innego.

Przypadki z wykorzystanymi kluczami chodzą po każdym sklepie, nawet tym najbardziej oficjalnym.

Krogulec:

--- Cytat: KiFuso w Październik 15, 2013, 22:41:21 ---@Krogulec Nie mam pojęcie jak sobie wyobrażasz swoją sytuacje, ale jak sklep Origin czy nawet jakikolwiek sklep XYZ ma Ci w ramach reklamacji wymienić kod/przedmiot itp. jesli go nie posiada n stanie? W takim wypadku polskie prawo konsumenta (czy tam inne) przewiduje tylko i wyłącznie oddanie równowartość kwoty którą zapłaciłeś za ten kod/przedmiot czy cokolwiek innego.

Przypadki z wykorzystanymi kluczami chodzą po każdym sklepie, nawet tym najbardziej oficjalnym.

--- Koniec cytatu ---

to ja nie rozumiem jak można sobie nie zdawać sprawy  ze  jeden z większych sklepów  z grami i kodami do gier  nie może naprawić swojego błędu  ,przecież CCP nie zamyka EVE - mogą kupić  działający kod  ,sklep Orgin tez nie kończy działalności .To nie byl  ostatni kod  na  60 dni gry w EVE   i więcej nie będzie  .Czyli  reklamowany produkt jest dostępny i istnieje możliwość  dostarczenia produktu działającego i zgodnego z opisem  ,dlatego nie chce zwrotu pieniędzy .       

Proxima Alland:

--- Cytuj ---Tak mam problemy z ortografia i interpunkcja ,zauważono to w 1 klasie szkoły podstawowej. Ortografia mnie nigdy nie lubiala , ani ja jej - PRZEPRASZAM  - nic na to nie poradzę. Jeśli wiec zauważysz jakiś błąd  ,PRZEPRASZAM,zachowaj to dla siebie , wypominane mi tego nic nie zmieni
--- Koniec cytatu ---

PRZEPRASZAM, ale każdy błąd jaki popełnisz, podkreślany jest na czerwono. Wystarczy troszeczkę wysiłku, by sprawić by to podkreślenie zniknęło. W ten sposób, wyrażamy szacunek dla innych czytelników, Jest nawet strona, która po wklejeniu tam tekstu, dodaje przecinki. Dla chcącego, nic trudnego.

A co do klucza, to robisz dobrze. Jeśli kupiłeś wtedy taniej, to po tej samej cenie powinieneś dostać drugi, jeśli pierwszy nie działał. Ja walczyłam z jakąś stroną o pudełko do gry. Dostałam niemieckojęzyczne, co nie pasowało mi do kolekcji. Nie udało się wygrać, ale warto było walczyć. Zawsze warto!

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Proxima w Październik 18, 2013, 12:49:57 --- Nie udało się wygrać, ale warto było walczyć. Zawsze warto!

--- Koniec cytatu ---

[załącznik usunięty przez administratora]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej