Eve Online > Dyskusje ogólne

Origin - tanie kody

<< < (11/14) > >>

Krogulec:
nie chce zaczynać nowego wątku  , wiec napisze tutaj  o perypetiach  z  ORGIN   i ich kodem  .   
   12-ego  sierpnia 2013  kupiłem w ORGIN  kod  "Abonament na 60 dni gry w EVE Online"  +  bonusy   (alistralia Catalist i  implant )    , we wrześniu zrobiłem  przerwę w graniu  i  w  piątek 11.10.13   chciałem aktywować kod   , a tu zonk   - kod  nieważny  lub użyty  !  .  napisałem do suportu EVE   , a oni odpisali ze kod został wykorzystany w czerwcu  .
    Kilka razy  zgłaszałem problem  przez  stronę pomocy  ORGIN   - bez odzewu . Dzisiaj znalazłem numer telefonu   na infolinie    22 397 08 40   , zgłosiłem problem    w odpowiedzi  usłyszałem ze   muszą wyjaśnić to   bo dostawca kodów jest firma zewnętrzna i oni nie odpowiadają   za zaistniała sytuacje  . Zaproponowano mi zwrot   pieniędzy , na co nie przystałem  upierajac sie   przy  formule  "bez zmiany warunkow wstepnych "  czyli ze maja dostarczyć działający kod   , kupując kod  nigdzie niema zapisu ze kod trzeba wykorzystać  w jakimś okreslonym terminie  , napomknelem cos o  jakimś ekstrasie   za    niedogodności    .  Pracownik  infolinii  pozostawał niewzruszony  dopóki nie wspomniałem  ze opisze   na fejsie  - co za chwile zrobie .
Jak narazie   sytuacja jest patowa   ,Orgin nie zaproponował satysfakcjonującego  rozwiązania  , a ja nie chce przyjąć od nich pieniędzy 

Zgudi:
Bierz kasę jak dają :) Kupisz w inexus drugi kod - bez promocji. Na domaganiu się swego możesz stracić trochę/sporo czasu i sobie szybko nie pograć. No chyba że kręci Cię walka z korpo.

Btw. Jak na fejsie opiszesz to z taką ilością błędów to nikt Tobie nie uwierzy, więc się postaraj.

HandEgg:
Bierz kasę. Takich kluczy nie ma i w perspektywie pół roku pewnie nigdzie nie będzie, szczególnie biorąc pod uwagę, że CCP dorzuca teraz podobne bonusy do subskrypcji, nie będą samo sobie robić konkurencji. Swoją drogą to bardzo źle o Origin świadczy, że ten sam klucz do iluś osób wysyłają bo nie zauwazyli, że nie ma nowych. Mi się nie chciało do łosi dzwonić, zwrot kasy wyklikałem w paypalu.

Proxima Alland:
A ja kupuje na Keye.pl i powiem wam, że jeszcze nigdy nic się nie stało. Zawsze po przelewie dostaję od razu klucz. Nawet w środku nocy w weekend (co nie jest takie oczywiste u innych). Ceny mają dobre. Promocje mają. PayBack mają. Wszystko śmiga. ^^

Wiecie może jak jest w Nexus? Bo właśnie widzę, że mają najlepszą cenę! 96,9 za GTC60 ^^

Zgudi:
Ja kupuję w Inexus na przelew zwykły. Kod od przelewu wysyłają niekiedy kilka dni później. Najdłużej czekałem 6 dni. Ale jak się przypomnisz mailem to wyślą po 2-ch dniach od przelewu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej