Eve Online > Dyskusje ogólne

Fanfest 2013

<< < (17/36) > >>

Phobeus:
Wczoraj wpadłem na pomysł aby local był wszędzie na wzór tego z wh space, a będąc w przestrzeni mielibyśmy skaner, który działałby jak zautomatyzowany 360 dscan i informowałby sygnałem dźwiękowym wyłącznie o warpującym się w sferze skanowania statku (działałby jak wykrywacz ruchu rodem z alien vs predator), nie dając jednak info o typie statku itd. Sfera skanowania oczywiście byłaby stosunkowo mała (max kilka AU). Gra chyba stałaby się bardziej hardkorowa.

Theronth:

--- Cytat: Phobeus w Kwiecień 26, 2013, 14:44:00 ---Wczoraj wpadłem na pomysł aby local był wszędzie na wzór tego z wh space, a będąc w przestrzeni mielibyśmy skaner, który działałby jak zautomatyzowany 360 dscan i informowałby sygnałem dźwiękowym o warpującym się w sferze skanowania statku (dziaałby jak wykrywacz ruchu z alien vs predator)

--- Koniec cytatu ---
Czyli jak system ma 120 AU średnicy to scoutujemy go cały dzień?

Phobeus:

--- Cytat: Theronth w Kwiecień 26, 2013, 14:45:51 ---Czyli jak system ma 120 AU średnicy to scoutujemy go cały dzień?

--- Koniec cytatu ---
To by już zależało od strategicznego znaczenia systemu.

FITTIpalti:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 26, 2013, 14:25:26 ---

Na obronę swojej - jakże żałosnej - bezużyteczności i wygodnictwa mogę tylko napisać, że Sokół jest już stary, trochę siwy i pióra mu z ogona wypadają, więc chciałby żeby te myszy i inne świstaki były trochę łatwiejsze do łapania ;)

--- Koniec cytatu ---

Sokole nie trzeba się trudzić i latać od gejta do gejta, wystarczy warpnąć flote na słońce a myszy same przylecą. Potem jeszcze można se na mordzie banie postawić a tych co spadną wyzwać od retardów.

[VIDE] Herezja:
Ciekawa jest ludzka percepcja i chwytanie się wybranych tematów. Najtrudniejszy do wykonania przez CCP przedyskutujecie a te prostsze już nie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej