Eve Online > Dyskusje ogólne
Fanfest 2013
[VIDE] Herezja:
Coś w tym jest.
Niech lokal zostanie ale wystarczy wymusić rozczłonkowanie tych tworów zwanych powerblokami. Starczy, że utrzymanie dużego sojuszu będzie drogie a utrzymanie pozytywnych standingów jeszcze droższe.
Wtedy nie będzie się opłacało mieć sojuszu z X korporacji albo plusy z połową mapy. Nie masz plusa z większością okolicy to każdy kto przelatuje przez system powoduje szybsze bicie serca. Widzisz indyka neutowego na bramie to nie zastanawiasz się czy to sojusznik czy nie walisz bo może zwieje. Później dochodzisz i albo przepraszasz dyplomatę albo pokazujesz mu środkowy palec ];)
Jeśli by jeszcze zmienili pozyskiwanie surowców to tym samym nie opłacało by się trzymać kupy terenu.
Zero babrania się z ustawieniami sova, byle kto w systemie to w większości przypadków neut i jest wesoło.
Zero nowych struktur zero bebrania się z wymuszaniem walk itd
GlassCutter:
Przypomina mi to pomysł z wymuszonym ograniczeniem ilości ludzi na tym samym gridzie lol
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: GlassCutter w Kwiecień 26, 2013, 13:44:41 ---Przypomina mi to pomysł z wymuszonym ograniczeniem ilości ludzi na tym samym gridzie lol
--- Koniec cytatu ---
To był akurat głupi pomysł. A ten, który teraz zaproponowałem jest łatwy do zrobienia przez CCP. Nie wymagający wielkich zmian w samej grze i nie wymaga tysiąca godzin prac programistów.
Chcesz mieć wielki blob zabul. Stać Cię to go robisz nie stać to walczysz małą grupą.
ps. Najprostsze rzeczy są najtrudniejszymi do wymyślenia zwykle.
SokoleOko:
--- Cytat: Theronth w Kwiecień 26, 2013, 13:35:49 ---Ech, Sokół w pigułce.
--- Koniec cytatu ---
+1 rep za rasowy burn :)
Na obronę swojej - jakże żałosnej - bezużyteczności i wygodnictwa mogę tylko napisać, że Sokół jest już stary, trochę siwy i pióra mu z ogona wypadają, więc chciałby żeby te myszy i inne świstaki były trochę łatwiejsze do łapania ;)
FITTIpalti:
Pracy nie macie czy w robocie nic nie robicie ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej