Eve Online > Dyskusje ogólne

Fanfest 2013

<< < (21/36) > >>

GlassCutter:
Jako że jestem całkowitym ignorantem jeśli chodzi o kopanie i produkcje to mam pytanie: czy to oznacza że fabryka matek z dronkowa rozprzestrzeni się na całe 0.0?

Phobeus:

--- Cytat: Ptysiu w Kwiecień 26, 2013, 22:10:07 ---* Ptysiu zamiata podłogę ze śmiechu.
Jak Ci się podoba taki buff 0.0 Sokole? :D

--- Koniec cytatu ---
Powiedzieli, że najpierw chcą ściągnąć zaplecze industrialne do null i dać mu czas na rozkręcenie się (ponieważ statki zestrzeliwane w null były w dominującej większości wyprodukowane w hi). Jak było wiadomo od dawna, sovem i być może localem zajmą się w następnych dodatkach.

Ptysiu:

--- Cytat: GlassCutter w Kwiecień 26, 2013, 22:15:14 ---Jako że jestem całkowitym ignorantem jeśli chodzi o kopanie i produkcje to mam pytanie: czy to oznacza że fabryka matek z dronkowa rozprzestrzeni się na całe 0.0?

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie tak. A ceny tritanium i innych low-ednowych minsów w high znowu polecą na łeb na szyję do poziomu sprzed zmian w dropach z dronek i misji.

Pol Kent:

--- Cytat: Ptysiu w Kwiecień 26, 2013, 22:20:09 ---Dokładnie tak. A ceny tritanium i innych low-ednowych minsów w high znowu polecą na łeb na szyję do poziomu sprzed zmian w dropach z dronek i misji.

--- Koniec cytatu ---
Ale przynajmniej jeden region nie będzie miał monopolu na produkcję Capsli 5x taniej niż reszta.

Doom:

--- Cytat: GlassCutter w Kwiecień 26, 2013, 22:15:14 ---Jako że jestem całkowitym ignorantem jeśli chodzi o kopanie i produkcje to mam pytanie: czy to oznacza że fabryka matek z dronkowa rozprzestrzeni się na całe 0.0?

--- Koniec cytatu ---
W podanych cyferkach widzę eliminację jednego problemu który w zasadzie prawie od zawsze dręczył null. Tam najdroższymi minerałami były tryt i pye ponieważ nikt tego nie kopał, wszyscy wyrzerali abc dla minsów które industrialiści w hi kupowali w dużych lościach bo sami nie mogli tego wykopać i nie starczyło mocy przerobowych dla velda i pozostałych skał które nie dawały nic ciekawego.
Teraz wyjeżdżając koparką na pasek z abc kopiąc zyd i megacyt w efekcie ubocznym dostaniesz tryt i pye w ilościach bardzo dużych, jeśli się nie mylę miażdżąco większych niż to co można wykopać w high, więc będzie można wykopać wszystkiego w chuj i troche na miejscu co w połączeniu z matarskim outpostem i amarskim lub gejowym w systemie obok lub zasięgu skoku jf'a da świetne zaplecze produkcyjne pod wszystko co chcesz, z capsami na czele

--- Cytat: Pol Kent w Kwiecień 26, 2013, 22:30:36 ---Ale przynajmniej jeden region nie będzie miał monopolu na produkcję Capsli 5x taniej niż reszta.

--- Koniec cytatu ---
Na to moim zdaniem jest za późno. Aby ta zmiana miała znaczenie floty superów PL, Goonów, NC., Raiden, Testów i reszty wielkich musiałby zniknąc z równania podobnie jak nie obsadzone supery w ruskich stoczniach. Sposób dowolny - mega bitwa / bany za accont shering itp
Na chwilę obecną zmieni to tyle że różni kanapowi industrialiści zbudują sobie supera nieco łatwiej i tyle, a taśmowa pordukcja zostanie raczej w dronkowie bo tam już mają świetnie ustawioną infrastrukturę

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej