Eve Online > Dyskusje ogólne

True stories from last decade

<< < (2/4) > >>

[VIDE] Herezja:
Skeer chodziło Ci o animacje capsa po przeskoku jak by się powoli składał do kupy?

Soulscream:
Byłem w tej bitce, moment to jakiś 2008 był ? Flota GS dowodził Hiid, po stronie TCF juz nie pamietam. Jedno mi zostalo w glowie, po tej wtopie Hiid mial bana na cap opsy :). Ja chyba w BS siedzialem wtedy.

Skeer:

--- Cytat: Herezja w Kwiecień 22, 2013, 21:09:39 ---Skeer chodziło Ci o animacje capsa po przeskoku jak by się powoli składał do kupy?

--- Koniec cytatu ---

O te wiry z niesamowitym efektem dźwiękowym. Ponieważ moja młodość w Eve przypadła na czas, gdy poważne bitki to były starcia kilkunastu, góra dwudziestu kilku dreadów po każdej ze stron, a dla C0ven wjebanie 10 dreadów oznaczało półroczne odrabianie strat, to każda z tych bitek miała niesamowity klimat napięcia i do dziś mi został ten sentyment.

Potem zmiana dd, boost i jednoczesny rebalans matek oraz tytanów + chybione zmiany graficzne cyna, efektu wskoku sprawiły, że bitwy capsowe stały się dużo mniej emocjonujące. I niewiele poprawiła kolejna zmiana cyna i efektu skoku na tą, co mamy dziś.

Generalnie mógłbym ująć to tak - Eve kiedyś było fajniejsze.

Soulscream:

--- Cytat: Skeer w Kwiecień 22, 2013, 22:02:42 ---Generalnie mógłbym ująć to tak - Eve kiedyś było fajniejsze.

--- Koniec cytatu ---

Heh, trafne. Gdyby jeszcze laga nie bylo w tamtych czasach to juz w ogole utopia.

GlassCutter:
Spóźniłem się do EVE ze 3, 4 lata :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej