Śmietnisko > Off Topic

Kupno roweru

<< < (5/8) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Pol Kent w Kwiecień 17, 2013, 14:31:33 ---To jakiś chiński quad był.

--- Koniec cytatu ---
Albo kierowca wysoce nadgabarytowy  ;D A że chińczycy są raczej mało gabarytowi, nie przewidzieli  ;)

[VIDE] Herezja:
Myślę, że Twój problem Doom nie rozwiąże się na tym forum. Prędzej o poradę zapytaj na tym podanym przeze mnie.

missuri:
@Doom rama musi być w rozmiarze 23" a resztę doregulujesz odpowiednio długą sztycą pod siodełkiem. Nie polecam rowerów z amortyzatorem przednim, twoja waga będzie dla nich mordercza, poza tym nie wiem czy ze sztywnością boczną wyrobią. Oczywiście sprzedawca zapewni cię że to wytrzyma, ale z doświadczenia wiem, że to gówno prawda. Tyle, że rower bez amorka z przodu ciężko obecnie kupić. No chyba, że trekking...

@Khurgan piszesz, że spocony po jeździe w autobusie jesteś, a sądzisz, że jaki będziesz po jeździe rowerem? :D Owszem można niemrawo ruszać pedałami i jechać w tempie żółwia, no ale jak ci wystarczy cierpliwości na taką jazdę, to powinno jej wystaczyć na tkwienie w korkach :)

Z wszelkimi pytaniami polecam www.forumrowerowe.org jak na razie nie zawiodłem się na informacjach tam uzyskiwanych

SokoleOko:

--- Cytat: missuri w Kwiecień 18, 2013, 13:09:13 ---@Doom rama musi być w rozmiarze 23" a resztę doregulujesz odpowiednio długą sztycą pod siodełkiem.

--- Koniec cytatu ---

Może trzeba "think outside the box"?

Np. coś takiego:

Tylko może mieć problem z maksymalną wysokością w różnych tunelach pod starymi liniami kolejowymi jakich pełno w jego regionie, tam często jest 2,7-3,3m prześwitu :)

Doom:
Wiesz Sokole nie każdy tak jak Ty, jadąc na rowerze nie musi się bać wypadków bo praktycznie każdy pojazd drogowy na czterech kołach przejedzie nad tobą i nawet tego nie zauważy... (klik)

--- Cytuj ---Oczywiście sprzedawca zapewni cię że to wytrzyma,
--- Koniec cytatu ---
Tu jest plus mojego gabarytu, na sugestię ze mogę wrócić z reklamacją sprzedawca często postanawia przeformułować ofertę :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej