Śmietnisko > Off Topic
Kupno roweru
Doom:
Na wagę mniejszą uwagę zwracałem. Od mniej więcej dziesięciu lat problemem dla mnie w wygodnym używaniu roweru jest mój wzrost, na tych na których jeździłem lub przymierzałem w sklepach straciłem opcję wyprostowania nogi kiedy pedał był w najniższym położeniu, co na dłuższą metę jest raczej mocno kłopotliwe i męczące
Soulscream:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 17, 2013, 12:53:35 ---Na wagę mniejszą uwagę zwracałem. Od mniej więcej dziesięciu lat problemem dla mnie w wygodnym używaniu roweru jest mój wzrost, na tych na których jeździłem lub przymierzałem w sklepach straciłem opcję wyprostowania nogi kiedy pedał był w najniższym położeniu, co na dłuższą metę jest raczej mocno kłopotliwe i męczące
--- Koniec cytatu ---
Ja z kolei nigdy tego problemu nie miałem heh 1,75 wzrostu, ale jak wazylem 120 kg o_O to był problem.
Pol Kent:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 17, 2013, 12:05:17 ---Tak z ciekawości poleci ktoś coś pod moje dupsko?
waga cirka 120-130kg, ponad dwa metry wzrostu... :P
--- Koniec cytatu ---
Quad będzie w sam raz. 8)
Tylko wymontuj silnik i wstaw przekładnię łańcuchową w to miejsce ;)
Doom:
Jeździłem quadem. Krótko, potem kuzyn mnie zgonił i stwierdził że więcej na to nie wsiadam bo resory szlag trafi
Pol Kent:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 17, 2013, 14:26:32 ---Jeździłem quadem. Krótko, potem kuzyn mnie zgonił i stwierdził że więcej na to nie wsiadam bo resory szlag trafi
--- Koniec cytatu ---
To jakiś chiński quad był.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej