Eve Online > PVP

Devoter - gank/gate camp/low sec

<< < (3/6) > >>

Doom:
Widywałem już HIC które sie tak bawiły, ale jako że podejrzliwy jestem to nie czekałem na to aż taki mnie spunktuje i zaswieci cyne czy cuś

SokoleOko:

--- Cytat: Zgudi w Kwiecień 07, 2013, 23:03:28 ---inne statki muszą mieć weby bo inaczej to nie ma sensu i muszą bostować sensory na devoterze. Miałem w domyśle urzycie 2x prophecy z 2-ma webami w każdym + kilka kruzów/desek/afek z jakimś webem.

--- Koniec cytatu ---

Użycie, ffs.

I musisz mieć shipa z bonusem do zasięgu weba - Rapiera lub Huginna, bo tylko taki zakłada weba od razu - pozostałe muszą podbić na zasięg weba, a w tym czasie cel spokojnie podbije na zero do gejta.

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 08, 2013, 11:30:16 ---I musisz mieć shipa z bonusem do zasięgu weba - Rapiera lub Huginna, bo tylko taki zakłada weba od razu - pozostałe muszą podbić na zasięg weba, a w tym czasie cel spokojnie podbije na zero do gejta.

--- Koniec cytatu ---

Albo lokiego na posie i wtedy każdy zakłada weba od razu.

Zgudi:
Chociaż rozmawiając z kolegami z korpa wyszło, że zdecydowanie przydał by się w gangu (6-12 osób) o połowę mniejszy tank i duży dps który dobrze wchodzi niż cieniutki dps i 200k tanku. Niestety Devoter tak czy siak słabo na dps-ie wychodzi. :)

Gaunt:
tylko pamietaj, że jak złapiesz coś z wcsami albo np t2 indyka to nie zawsze punkt zwykłego statku zatrzyma natomiast devotera z reguły tak

oczywiście mówie w perspektywnie kampy na bramie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej