Eve Online > PVP

Devoter - gank/gate camp/low sec

(1/6) > >>

Zgudi:
Witam. Z racji podskillowania kruzów na 5 ciekawi mnie czy Amarski Devoter nada się do kampienia gejta. Usłyszałem od pewnych osób że jest to statek nie tylko przydatny do robienia za bankarza w 0.0. Czy może być skutecznym łapaczem w low?

Ma bardzo duży tank, pasywny większy niż wiele bs-ów, a i aktywny też niczego sobie, niestety słaby dps.

Larving:
Może, jak każdy HIC. Zaleta to duży tank + "infinite" punkt po włożeniu skrypta w warp disruption field generator, który neguje wszelkie warp core stabilizery. Dodatkowo devoter przez tank armorowy może wykorzystać med sloty na sensor boostery, choć i tak lepsze są remote sensor boostery od sojuszników

Zgudi:
Wymyśliłem coś takiego i nic lepszego w tej cenie fitu nie złożę :)

I do tego remote sensory z innych statków.

Doom:
Zgudi weź ty kuźwa najpierw wyskiluj jekąś maszynę a potem kombinuj (no chyba ze droga skilowania do takiej jest wściekle długa i mało przydatna w innych shipach -  devota i reszta hic raczej tego problemu nie ma) czy i jak używać.
Polecam również sisi.
Przypomnę ze tutaj raczej zaczynamy od jakiegoś fitu prosząc o ocenę niż rzucając typ statku i czekając na fity z instrukcją obsługi.
To co wkleiłeś to mi sie średnio widzi. Sam to tym możesz mieć problem nawet t1 indyka dorwać, a jak jesteś w gangu to ten Twój super punkt jest na cel priorytetowy, reszte łapią / ignorują lżejsi taclerzy.

rozważ też użycie tej cegłówki ze slavami i pozostałymi elementami setu na ehp

Theronth:
Akurat fit ma w porządku. Taki typowy, co siedzi na bramie i czeka na frajera.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej