Śmietnisko > Off Topic

Polityka nie w Eve. (było: Odp: POLITYKA W EVE)

<< < (25/38) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Skeer w Kwiecień 09, 2013, 09:18:02 ---...geje, którzy domagają się wyrównania praw, szans i szacunku (szkoda, że niepełnosprawni w Polsce się tak nie organizują :/ )

--- Koniec cytatu ---
No właśnie, potrafi ktos pokazać w którym miejscu maja mniej praw niż heteryk i w jakich przypadkach są dyskryminowani? To juz nie żart i żadna prowokacja, bo dłuższy czas się zastanawiałem o jakie równe prawa oni walczą i nie bardzo cokolwiek rozsądnego przyszło mi do głowy. Rozumiem Murzynów w latach wczesnopowojennych walczących o równe prawa w Stanach, bo w ich przypadku segregacja rasowa była bardzo widoczna. Chciałem to jakoś porównać i kompletnie mi to nie wychodzi.

--- Cytat: Jabolex w Kwiecień 09, 2013, 09:32:40 ---Widziałem,
w tym roku będzie 30 maja.
http://www.kalendarzswiat.pl/boze_cialo

Żart w pewnym sensie...  :) :D ;D ;)

--- Koniec cytatu ---
Powiem szczerze nie bardzo rozumiem...  :( planowana jest na ten dzień "parada równości?"
A, spoko, skumałem  :P
Ale porównanie troche nietrafione, po pierwsze jest to parada religijna nie "sexualna", no i geje nie maja zakazu uczestnictwa.

Goomich:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Kwiecień 09, 2013, 06:07:00 ---Pewnie że troszkę przesadzam, ale czy tak bardzo? Widziałeś gdzieś parady heteryków, kościoły specjalnie dla nich itp ?  :P

--- Koniec cytatu ---

A o co dokładnie heterycy muszą organizować parady?

Mamut:
Imho temat gejow jest sztucznie nakrecany przez politykow . Tak jak w USA , wszystkie media dymia o zwiazkach partnerskich ,a czarnuch cichaczem daje wielkiej korporacji nieograniczona wladze  i kompletna bezkarnosc na terenie stanow zjednoczonych ,
U nas jest o tyle gorzej,ze homosie maja mase kompleksow , na sile chca edukowac ludzi i wymusic sztuczne zainteresowanie bo inaczej jestes homofob,faszysta .
W czasie jak byla debata o zwiazkach partnerskich w polsce , CBA wpadlo do Ministerstwa Sprawiedliwosci - w mediach news byl na 1 stronie raptem 2h ,pozniej tajemniczo znikl - mozna go znalezc jeszcze przez google .

Goomich:
I co znaleźli?

Mamut:
No w tym problem ,ze tego sie juz nie dowiesz :) Rudy skutecznie zamiata wszystkie afery pod dywan

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej