Forum Gry > Inne gry

Lucas Arts upadło :(

<< < (4/8) > >>

VonBeerpuszken:
Proponuję bojkot myszki Miki i Donalda  >:(
Do tego zamienić Śnieżke z Kopciuszkiem a w miejsce siedmiu krasnoludków wstawić czterdziestu rozbójników  >:(

Doom:
http://www.theverge.com/2013/5/6/4306040/electronic-arts-gets-exclusive-deal-to-develop-star-wars-video-games
W kwestii mojej oceny postępowania Disney'a z nabytą marką SW, wracamy do programowania koordynatów głównej siedziby korporacji w wielogłowicowej, wielomegatonowej rakiecie balistycznej

Szakal:

--- Cytat: Doom w Maj 07, 2013, 17:18:33 ---W kwestii mojej oceny...

--- Koniec cytatu ---

I like it

Doom:
Jak rozumiem Ty własnie się zastanawiasz jak usunąć tą plamę z sufit, będącą efektem erekcji związanej z faktem ze partacze i złodzieje  z EA położyli łapy na grach ze świata gwiezdnych wojen?

Starhawk:

--- Cytat: Yavax Zavro w Kwiecień 04, 2013, 18:50:22 ---Żadna strata jak dla mnie. I tak od dawna nie zrobili dobrej gry. Na pocieszenie dodam, że na PC są ludzie, którzy dzięki możliwością blaszaków (pierdolcie się konsole i Wasze zamknięte struktury), tworzą albo będą tworzyć fajne gry związane z uniwersum SW.
Raven opublikował za free kod źródłowy z gier Jedi Academy i Jedi Outcast, teraz wystarczy poczekać na wysyp modów.
Niedawno natknąłem się na projekt fanów, mający na celu stworzenie Battlefronta 3. Nazwa oczywiście ze względu na prawa autorskie zostanie zmieniona i całość ma śmigać na Cry Engine. Gra ma być ponoć darmowa. Nie wiem czy prace dalej trwają. Nie pamiętam też dokładnej nazwy projektu i nie mogę nic znaleźć o tej grze.

--- Koniec cytatu ---
Jak fani odpierdolą grę to to na pewno będzie zajebiste. Jeśli nawet się uda to i tak przejmie to EA i zrobi z tego jakieś gówno z mikrotransakcjami. Poza tym Star Wars to taka sama bajeczka jak Myszka Mickey tylko w kosmosie i z prawdziwymi aktorami. Jedynie Zemsta Sithów trzyma jako taki poziom.

Konsole mogą "się pierdolić", ale to one rządzą rynkiem gier, bo nie każdemu chce się "grzebać w otwartej strukturze" PCtów, dajmy na to mnie. Wkładam płytę/ściągam grę z PSN/Xbox live i gram i mam w dupie sterowniki, blue screeny czy crashe w konfiguracji Chrome + EVE client, tak jak słabszą oprawę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej