Forum Gry > Inne gry

Lucas Arts upadło :(

(1/8) > >>

ManganMan:
http://m.gamespot.com/news/lucasarts-closed-6406363

Myszka Miki zapłaci za to >:D

Wysłane z mojego WT19i

Zgudi:
Wydaje mi się, że wtopili dużą kasę w nieszczęsną współpracę z EA i Bioware przy SWTOR, które nie osiągneło spodziewanego wielkiego sukcesu. Ale to są moje przypuszczenia.

Yavax Zavro:
Żadna strata jak dla mnie. I tak od dawna nie zrobili dobrej gry. Na pocieszenie dodam, że na PC są ludzie, którzy dzięki możliwością blaszaków (pierdolcie się konsole i Wasze zamknięte struktury), tworzą albo będą tworzyć fajne gry związane z uniwersum SW.
Raven opublikował za free kod źródłowy z gier Jedi Academy i Jedi Outcast, teraz wystarczy poczekać na wysyp modów.
Niedawno natknąłem się na projekt fanów, mający na celu stworzenie Battlefronta 3. Nazwa oczywiście ze względu na prawa autorskie zostanie zmieniona i całość ma śmigać na Cry Engine. Gra ma być ponoć darmowa. Nie wiem czy prace dalej trwają. Nie pamiętam też dokładnej nazwy projektu i nie mogę nic znaleźć o tej grze.

ManganMan:

--- Cytat: Yavax Zavro w Kwiecień 04, 2013, 18:50:22 ---Raven opublikował za free kod źródłowy z gier Jedi Academy i Jedi Outcast, teraz wystarczy poczekać na wysyp modów.

--- Koniec cytatu ---

Przynajmniej sobie pogram w Jedi Academy natywnie na Ubuntu :))

--- Cytat: Yavax Zavro w Kwiecień 04, 2013, 18:50:22 ---
Niedawno natknąłem się na projekt fanów, mający na celu stworzenie Battlefronta 3. Nazwa oczywiście ze względu na prawa autorskie zostanie zmieniona i całość ma śmigać na Cry Engine. Gra ma być ponoć darmowa.

--- Koniec cytatu ---

Interesujące.
Ja Lucas Arts ceniłem za space-simy pokroju X-Wing vs TIE, arkadówki typu Rogue Squadron i FPSa Republic Commando.

Wysłane z mojego WT19i

Precelek:

--- Cytat: Zgudi w Kwiecień 04, 2013, 17:44:25 ---Wydaje mi się, że wtopili dużą kasę w nieszczęsną współpracę z EA i Bioware przy SWTOR, które nie osiągneło spodziewanego wielkiego sukcesu. Ale to są moje przypuszczenia.

--- Koniec cytatu ---

w tym przypadku oni ani jednego $ na swtor nie wydali tylko czerpali :) (jest gdzieś w necie jak to bylo)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej