Eve Online > Market

WH c2 wejście J231210 - reward 500mln isk

<< < (2/6) > >>

Yavax Zavro:
Ujmę to tak: jesteś świadomy, że chcesz zapłacić za ustawienie na siebie (czy dla kogo tam szukasz wlotu/wylotu) pułapki?
Jeśli tak to nie mam więcej pytań :P.

Coritsikaela Enth:
@Yava jeśli chcesz pogadać na takie tematy to załóż topic na forum korpowym (ponieważ mi ani nikomu z UI nie wolno, administrator zabronił nam tego jasno)

za samą przynależność corpową balansuje na granicy bana na Centrali, wiec tutaj nie bardzo możemy dyskutować o polityce WH, bo na pewno dyskutowanie tu łamie jakis punkcik regulaminu i szybko zniknę z forum. Jak zrobisz temat to podeślij linka i możemy pogadać i o wakacyjnych kurortach WH-lowych jak i o tańcach hulańchach na dziurze... - jakkolwiek to brzmi  :D

//@ AD TOPIC - co do samej wątpliwości handlowym - na pewno z potencjalnym znalazcą tego systemu ustalimy na prv bezpieczny sposób przekazania namiaru i isków.

Doom:
[admin]Wasz korp ma odgórnie bana na rekrutację. Ty chwilowo nie masz znacznika laserowego na czole, przynajmniej nie za ten temat[/admin]

WhiteCat:

--- Cytat: Doom w Marzec 31, 2013, 17:44:59 ---Wasz korp ma odgórnie bana na rekrutację. Ty chwilowo nie masz znacznika laserowego na czole, przynajmniej nie za ten temat

--- Koniec cytatu ---
Powie ktoś coś więcej? :>
Jaka historia się za tym kryje?

[VIDE] Herezja:
Także jestem ciekaw. Doom uchyl przysłowiowego rąbka tajemnicy. PIZZZZZZZZZ ];p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej