Śmietnisko > Flamewar
C0ven Starcił Tytany
Soulscream:
--- Cytat: mkx w Marzec 31, 2013, 16:13:11 ---Soulscream
eve to mmorpg dales przyklad moba dlaczego ja nie moge dac przykladu mmofps badz fpsa ? jesli rozmowa nie toczy sie na plaszczyznie rodzaju gry a pvp i emocji oraz contentu pvp i skila ? zastanow sie przez chwile na powaznie :) gdyz twoj post przeczy temu co wyzej pisales.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Soulscream w Marzec 31, 2013, 14:52:30 ---Posrod mmo niestety nie ma, z mmorpg ma. Kazda gra moba bije EvE na glowe w jakosci pvp.
--- Koniec cytatu ---
To jest ta roznica. Z mmorpg uznaje, ze ma najlepsze pvp chociaz bardzo blisko jest GW2 z World vs World vs World i mechanika oblezen. Z moba jest troszke inaczej bo wszystko jest balansowane w obrebie sztywnych zasad. W mmorpg nie jest tak latwo, ze wzgledu na ilosc potencjalnych osob (bitwa w Ammamake?)
Yavax Zavro:
--- Cytat: Soulscream w Marzec 31, 2013, 14:52:30 ---Posrod mmo niestety nie ma, z mmorpg ma. Kazda gra moba bije EvE na glowe w jakosci pvp.
--- Koniec cytatu ---
A dla mnie taki np. BF3 może bić na głowę każdą mobę (chodź dla mnie BF3 to syf i żałuję nań wydanej kasy). Porównujesz dwa różne typy gier Soul :P.
Idąc dalej takim tokiem dyskutowania nie wiem po co w ogóle grasz/grałeś w EVE.
To tak jakbyś powiedział - PVP w EVE jest do dupy bo brakuje jej dynamizmu takiego np. Counter Strike'a.
No kurwa chłopie :P.
Edit: A poza tym nie wiem jak możesz porównywać mecze w mobach do PVP w EVE. Tam tracisz co najwyżej czas. Nie powiesz mi, że na widok truchlejącego shielda, armora i struktury w swoim drogim stateczku, na który się trochę zbierało człowiekowi nie zaczyna mocniej bić serce. Ja zawsze w takich sytuacjach kończę z mokrymi koszulkami pod pachami. Ale widocznie to moje niedoświadczenie :P.
Soulscream:
--- Cytat: Yavax Zavro w Marzec 31, 2013, 16:22:58 ---A dla mnie taki np. BF3 może bić na głowę każdą mobę (chodź dla mnie BF3 to syf i żałuję nań wydanej kasy). Porównujesz dwa różne typy gier Soul :P.
Idąc dalej takim tokiem dyskutowania nie wiem po co w ogóle grasz/grałeś w EVE.
To tak jakbyś powiedział - PVP w EVE jest do dupy bo brakuje jej dynamizmu takiego np. Counter Strike'a.
No kurwa chłopie :P.
--- Koniec cytatu ---
Rozroznilem gatunki, podkreslam ze w jakosci pvp posrod mmorpg nie ma rownych. W gatunku mmo pod ktory swoja droga mozna nawet podciagnac World of Tanks nie jest juz tak rozowo.
--- Cytat: Yavax Zavro w Marzec 31, 2013, 16:22:58 ---Edit: A poza tym nie wiem jak możesz porównywać mecze w mobach do PVP w EVE. Tam tracisz co najwyżej czas. Nie powiesz mi, że na widok truchlejącego shielda, armora i struktury w swoim drogim stateczku, na który się trochę zbierało człowiekowi nie zaczyna mocniej bić serce. Ja zawsze w takich sytuacjach kończę z mokrymi koszulkami pod pachami. Ale widocznie to moje niedoświadczenie :P.
--- Koniec cytatu ---
Po dobrych akcjach w innych grach tez mam mokry podkoszulek, Eve nie jest unikalne w dawaniu porzadnej dawki adrenaliny :).
Yavax Zavro:
--- Cytat: Soulscream w Marzec 31, 2013, 16:31:57 ---Po dobrych akcjach w innych grach tez mam mokry podkoszulek, Eve nie jest unikalne w dawaniu porzadnej dawki adrenaliny :).
--- Koniec cytatu ---
Łeeee nuuuda :D. Mi nigdy LoL, DOTA 2, inne mmorpg (a grałem w wiele), fpsy i mmofpsy nie dawały tego co daje EVE. Tutaj tracisz coś więcej poza czasem i nerwami. Ale Ty widocznie jesteś pod tym względem mniej wymagający :).
Soulscream:
--- Cytat: Yavax Zavro w Marzec 31, 2013, 16:39:00 ---Łeeee nuuuda :D. Mi nigdy LoL, DOTA 2, inne mmorpg (a grałem w wiele), fpsy i mmofpsy nie dawały tego co daje EVE. Tutaj tracisz coś więcej poza czasem i nerwami. Ale Ty widocznie jesteś pod tym względem mniej wymagający :).
--- Koniec cytatu ---
Nie nazwalbym tego mniej wymagajacym co bardziej otwartym, a czasu tracilem wiecej w EvE, kwestia gustu i tutaj konczy sie polemika :).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej