Śmietnisko > Flamewar

C0ven Starcił Tytany

<< < (17/26) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Jan Morgenstern w Marzec 31, 2013, 14:28:05 ---EVE ma najlpesze, najglebsze i najbardziej rozbudowane pvp wsrod MMO. Mamy tu wszystko od niedzielnego pvp do wojny totalnej na poziomie aliansow/power blockow. Od solo do olbrzymich bitew. Od strzelania do statkow do szpiegostwa. Po drodze jeszcze jest wojna na markecie, awoxing, odcinanie logistyki, wojna psychologiczna, sov war i cokolwiek sobie jeszcze ktos wymysli.

Aby to jeszcze rozwinac highsec, lowsec i null roznia sie mechanika i tym co mozemy tam robic czasem w bardzo znaczacym stopniu. CCP zmienia ta mechanike ostatnio i moim zdaniem na plus. Juz nie trzeba bawic sie w wywalanie 1 sztuki amunicji w Empire, jesli chce sie z kims pojedynkowac. Wieksze jest tez ryzyko neutralnych rrepek, nadal mozna ale przy okazji latwiej w pysk dostac. Zmiany z killrightsami. Tego wszystkiego jest sporo i bedzie wiecej. A juz i bez tego nie mozna bylo znalezc niczego lepszego.

--- Koniec cytatu ---

Świetny post.

Dodałbym tylko, że zaletą Eve jest niezbalansowana rozgrywka PvP. Po latach spędzonych na graniu w różne FPS dostaję torsji na widok jakiegoś 10v10, bo musi być równo.

Jakbym chciał balansu, to bym grał w szachy. Eve jest nieprzewidywalna i to jest ogromny plus!

Soulscream:

--- Cytat: mkx w Marzec 31, 2013, 15:14:37 ---kada gra moba ? jestes pewny ? podeslac ci jakis crap moba ?

counter strike > lol
dota > lol
counter strike > lol+ dota

pewno majac na mysli moba mowisz o lolu ?

owy lol ma 4 skile  <q/w/e/r albo 1/2/3/4> + 2 spele pro pvp ? tak tak wiem sa turnieje sa ratingi znajomi maja diament prof, graja w ligach  etc sam z nimi grywam mecze ale for fun i nie odbiegam skilem od nich zbyt wiele.

Ale jaki content ma tam pvp ? zadnego mam 1k wins + i co dalej ? gram mecz wygrywam/przegrywam dostaje rating badz go trace nie mowie ze nie ma emocji ze nie trzeba miec skila ale ogolnie jest to slabe.

ps wiekszosc czarow/skili/speli jak zwal tak zwal jakie sa w lolu sa zerzniete z wowa z tym ze w wowie masz na pasku 15-30 skili ktorych uzywasz + macra do nich i ja na swojej podstawie twierdze ze wow ma o wiele bardziej rozbudowane i zawansowane pvp niz w lolu.

--- Koniec cytatu ---

Jestes laikiem w temacie, dziekuje :). CS to fps, nie moba. Wow na sile byl pchany w strone pvp i e-sportu :).

SokoleOko:

--- Cytat: Soulscream w Marzec 31, 2013, 15:28:30 ---Wow na sile byl pchany w strone pvp i e-sportu :).

--- Koniec cytatu ---

PvP != e-sport

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 31, 2013, 15:43:31 ---PvP != e-sport

--- Koniec cytatu ---

Czytanie ze zrozumieniem sie klania. Hint literka I. Zreszta Eve ma zapedy na e-sport ostatnio :).

mkx:

--- Cytat: Alice9 w Marzec 31, 2013, 15:17:18 ---bosh z kim tu rozmawiać - wesołych świąt panowie!
panie kocie - reprezentujemy zupełnie 2 rozne poziomy w eve i to bynajmniej ja nie reprezentuje tego niższego.
czy ty kretynie nie rozumiesz że podstawiliśmy wam tego frachta pozatym? czytać nie umiesz...

--- Koniec cytatu ---

ja nie mowie o tamtym frachcie w low secu tylko o sucide w hi na frachty i twoim poscie apropo tego jakei to lamy padaja w hi frachtami rotfl

nie zapedzaj sie bo twa "madrosc" cie oslepia

Soulscream

eve to mmorpg  dales przyklad moba dlaczego ja nie moge dac przykladu mmofps badz fpsa ? jesli rozmowa nie toczy sie na plaszczyznie rodzaju gry a pvp i emocji oraz contentu pvp i skila ? zastanow sie przez chwile na powaznie :) gdyz twoj post przeczy temu co wyzej pisales.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej