Śmietnisko > Flamewar

C0ven Starcił Tytany

<< < (14/26) > >>

Soulscream:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 31, 2013, 11:36:52 ---No rozumiem, ze mozesz miec wlasnie takie zdanie, ale tak jak mowie - nie ma to zadnego znaczenia, bo to co piszesz nie trzyma sie kupy, i wyglada jak niczym nieuzasadniony hate, czyli obnarza to, czym tak napradwde jestes - niewiele znaczacym haterem, i to co piszesz nie ma zadnego znaczenia, ani zadnego zwiazku z rzeczywistoscia

--- Koniec cytatu ---

Tak nienawidze gry do ktorej chetnie bym wrocil, ale nie moge bo mechanika gry mi nie odpowiada. No faktycznie ja jej tak nienawidze :(. Nie wiem czy zauwazyles, ze ja najczesciej wysmiewam fanatyzm obu stron bo nie lubie skrajnosci za bardzo. CCP stworzylo gre z zajebista koncepcja, ale mechanicznie im to nie wyszlo i dalej trzymam kciuki by to naprawili chociaz um nie wiem czy to zrobia bo jak juz cos naprawili to skasowali mi boot.ini :D.

Pol Kent:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 31, 2013, 11:36:52 ---No rozumiem, ze możesz mieć własne takie zdanie, ale tak jak mowie - nie ma to żadnego znaczenia, bo to co piszesz nie trzyma się kupy, i wygląda jak niczym nieuzasadniony hate, czyli obnaża to, czym tak naprawdę jesteś - niewiele znaczącym haterem, i to co piszesz nie ma żadnego znaczenia, ani żadnego związku z rzeczywistością

--- Koniec cytatu ---
Zauważyłeś Cat że to co napisałeś pasuje idealnie do Ciebie ;D Jesteś niewiele znaczącym haterem/szczekaczem/pieniaczem/etc i " to co piszesz nie ma żadnego znaczenia, ani żadnego związku z rzeczywistością" i nikogo to nie obchodzi ;D
A jednak z uporem maniaka wciąż piszesz  :P

Zgudi:

--- Cytuj ---pan wielki pvper nie bierzesz pod uwagę że latasz 5h bez celu szukając potyczki(...).
nie idzie w tej grze absolutnie nikomu dokopać(...)
jest tak cholernie zachowawcza ponad wszelką miarę.(...)
Ryzyko podejmuje tylko znudzony desperat albo frajer(...)
jeśli macie szczęście do ekipy na bitkę - to jest raczej ustawka(...)
ustawka to ustawka, jedna banda frajerów kontra inna banda frajerów(...)
takie coś występuje na serwerach gier PVE jako np. wojna gildi.(...)
to co się nazywa w eve pvp powinno trafić do jakiejś nonsensopedi.(...)
servery gier PVP obfitują we wszelkiej maści rzeź i zagrożenie którego w evie nie było nie ma i nie będzie.(...)

--- Koniec cytatu ---

Odnośnie tych punktów, ja osobiście i ludzie z którymi gram, grałem odnosili wrażenia inne o 180 stopni. Co prawda PVP nie jest ideałem, ale uważam że jest najlepiej wykonane z pośród innych gier mmo. Jest nieprzewidywalne, każda sytuacja jest inna i nie da się tego zdefiniować/opodręcznikować. Nigdy nie widziałem żadnej ustawki w grze i raczej długo nie zobaczę. A wielu pvp-erów podejmuje ryzyko wiele razy każdego dnia i do końca nie wiedzą jaki będzie wynik bo jest mnóstwo czynników które mogą przeważyć na jedną lub drugą stronę. Mnie mechanika gry bardzo się podoba. Wymaga od gracza nie tylko wiedzy, ale także szybkości reagowania i dobrej zręczności w manewrowaniu statkiem. To co Alice9 napisałeś odnosi się co najwyżej do ustawki HBC vs CFC lub innych dużych nudzących się bloków, ale takie sytuacje są rzadkością.

--- Cytuj ---mechanika gry mi nie odpowiada.
--- Koniec cytatu ---
Tak macie mówić, a nie "jedyna i słuszna prawda to taka że pvp w eve jest dnem"

VonBeerpuszken:
Hm... pvp jest dod dupy... pve do dupy... mechanika do dupy...
Ale dupa to fajna rzecz, co by nie mówić  ;D

[załącznik usunięty przez administratora]

Yavax Zavro:

--- Cytat: Soulscream w Marzec 31, 2013, 11:20:51 --- W Eve unikalny jest swiat polityki i trudno jakiejkolwiek grze temu dorownac, reszta to smiech na sali. Przesuwasz stateczkami (kwadracikami) w liniach prostych naciskasz przyciski i wooo doslownie czuje sie jakbym byl w kosmicznym statku. Juz nie bron tak zawziecie swojej ukochanej gry i spojrz troche trzezwo, sa lepsze gry pvp, ktore daja o wiele wiecej adrenaliny.
--- Koniec cytatu ---
Zgodziłbym się z Tobą, gdybyś napisał, że są gry w których PVP sprawia więcej przyjemności. Wątpię czy istnieje gra w której PVP przynosi tyle adrenaliny co w EVE z prostej przyczyny - nie ma chyba drugiej takiej gry, gdzie przy ewentualnej porażce możesz stracić wszystko co przy sobie w danej chwili masz.

--- Cytat: Soulscream w Marzec 31, 2013, 10:29:30 ---Fajnie sie kutasami po czole obijacie, ale musze przyznac jednemu racje. PvP w eve, ktore jest akurat najmonicejsza strona tej gry wciaz jest do dupy tylko i wylacznie przez spieprzona mechanike samej gry. Koncepcja fajna, gorzej z wykonaniem.
--- Koniec cytatu ---
To znaczy, że co? Wrócisz jak będzie można statkiem sterować joystickiem :D Celowniczek i jazda kto ma lepsze oko? Poza tym Soul kurwa, ciężko opierać się na opinii kogoś kto chuj wie ile już nie gra. Wróć na miesiąc, dwa i wtedy powiedz jak się sprawy mają w porównaniu do tego co widziałeś odchodząc z gry - wtedy mogę Ci przybić piątaka i się zgodzić wzdłuż, i wszerz. W tej chwili pieprzenie, że PVP jest zjebane bo mechanika jest zjebana to po prostu... no, pieprzenie zwyczajnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej