Śmietnisko > Flamewar

C0ven Starcił Tytany

<< < (22/26) > >>

Soulscream:
Ja tego generalnie nie czytam bo nie da się tego czytac, ze względu na brak jakichkolwiek znakow interpunkcyjnych :).

Skeer:
Ja obstawiam, że Alice to jest gracz C0ven (a może Cartel, czy innego PL corpa), któremu się nudzi i pisze ewidentne brednie, żeby się coś działo, choć sam w to nie wierzy :) Pewne fragmenty niektórych jego postów wręcz oczywiście potwierdzają moje przypuszczenia.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Skeer w Kwiecień 02, 2013, 11:40:02 ---Ja obstawiam, że Alice to jest gracz C0ven (a może Cartel, czy innego PL corpa), któremu się nudzi i pisze ewidentne brednie, żeby się coś działo, choć sam w to nie wierzy :) Pewne fragmenty niektórych jego postów wręcz oczywiście potwierdzają moje przypuszczenia.

--- Koniec cytatu ---

Tez tak bardzo dlugo myslelismy jezeli chodzi o bloodersa, a okazalo sie ze jednak autentyczny... Alice9 i azell tez moga byc prawdziwi, ale zawsze po takim ciezszym poscie pojawiaja sie watpliwosci, troll czy idiota...

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Yavax Zavro w Kwiecień 02, 2013, 11:05:20 ---Bo on wsiadł pewnie w frachta, wyleciał w przestrzeń na 5 sekund, spierdolił szybko żeby się przesiąść w klokera i się z podniecenia pocąc patrzał czy w systemie nie zaroiło się od tropicieli.
Swoją drogą to, że dopiero teraz ktoś zauważył taki błąd, świadczy o tym ilu ludzi czyta posty tego obszczekańca.

--- Koniec cytatu ---
Mi się to rzuciło w oczy w poście Hiddena  :P

Doom:
Nie wiem jak Alice ale Azell to jest autentyk :P
Chociaż w Eve wyraźnie nie odkrył swoich talentów. W WoT natomiast świetnie sobie radzi >:D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r7cyMg1q2Fs[/youtube]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej