Śmietnisko > Flamewar
C0ven Starcił Tytany
Soulscream:
--- Cytat: MGGG w Kwiecień 01, 2013, 17:32:55 ---@ Soulscream - marketingowy bullshit Anetu znam i nie musisz nas nim karmić. Nie wrócę do Gw2, bo nie ma po co.
--- Koniec cytatu ---
Ty nie, ale bazylion innych prawdopodobnie tak. Tak samo jak wracalo do GW1. Ja wracalem co kilka miesiecy i robie to samo z GW2. Nie jestes wyrocznia.
hidden Q:
--- Cytat: Alice9 w Marzec 31, 2013, 04:27:38 ---
i jeszcze bo raczej nie wszyscy załapali - co robi fracht na moim awatarze. na ostatnim fraction najt zabiliście frachta - oj ale była podnieta pały w sufit warp 150au - prawdziwy polew to my mieliśmy z was - słuchając tego. Było epicko panowie.
musiałem warpa zatrzymać bo nikt mnie nie spunktował czekali wszyscy az skocze a jakiś kolo dał mi weba - odleciał bym na stacje i tyle by wyszło z misternego planu - potem siedzenie w cloaku zebyscie dolecieli i sie napewno zalapali - god pro pvp pany.
--- Koniec cytatu ---
cool story BRO :D ?
Alice9:
trzeba popracowac jeszcze nad scenariuszem bo historia jest tak nieprawdopodobna jak zamach smoleński i ludzie oświeceni nie wierzą... :(
VonBeerpuszken:
A mnie zaciekawił bardzo ten fragment:
"...co robi fracht na moim awatarze. na ostatnim fraction najt zabiliście frachta... potem siedzenie w cloaku zebyscie dolecieli i sie napewno zalapali - god pro pvp pany."
Fracht ze slotem na modułek? Gdzie można kupić takie cudeńko?
Yavax Zavro:
Bo on wsiadł pewnie w frachta, wyleciał w przestrzeń na 5 sekund, spierdolił szybko żeby się przesiąść w klokera i się z podniecenia pocąc patrzał czy w systemie nie zaroiło się od tropicieli.
Swoją drogą to, że dopiero teraz ktoś zauważył taki błąd, świadczy o tym ilu ludzi czyta posty tego obszczekańca.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej