Forum Gry > Inne gry

Ingress [Android]

<< < (17/21) > >>

Ulf Nitjsefni:
Wita świeży zielony. Co do invita to chyba nie jest problem bo ja czekałem raptem z godzinkę na invite z ich oficjalnej strony.

Khurghan:
Co do rozłożenia stron, z mojego punktu widzenia, zielonym jest ciężko. Mieszkam w Poznaniu, a tu jest bardzo silna ekipa smerfów na 8 poziomie i ciężko coś zdjąć :/ Ostatnio caly rynek ulepszyli na 8 poziom i klops.

Azradiel:

--- Cytat: Khurghan w Czerwiec 07, 2013, 08:49:31 ---Co do rozłożenia stron, z mojego punktu widzenia, zielonym jest ciężko. Mieszkam w Poznaniu, a tu jest bardzo silna ekipa smerfów na 8 poziomie i ciężko coś zdjąć :/ Ostatnio caly rynek ulepszyli na 8 poziom i klops.

--- Koniec cytatu ---

Jeżeli jesteś zielony i masz niebieskie portale to akurat dobrze bo dostajesz punkty za hakowanie i możesz levelować.

m1xer:

--- Cytat: Xarthias w Czerwiec 06, 2013, 22:57:35 ---Jeśli ktoś bardzo chce invitkę, może poprosić mnie (ale mam ograniczony ich zasób i niestety rozdaję już tylko po znajomości), albo może zaproponować jakiś fajny portal w dziale konkursy społeczności Ingress Polska, koniecznie dopisując +p00h, który jest organizatorem nieustającego konkursu. Jakieś fajne prace graficzne czy grafomańskie też są nagradzane. Ewentualnie trzeba się rozglądać za podejrzanymi typkami, grzebiącymi w telefonach podłączonych do dodatkowych baterii w kieszeni, i z obłędem w oczach :P i takich typków trzeba zaczepić i zmusić do oddania invitki :)

--- Koniec cytatu ---
Hmm ja wczoraj wbiłem na http://www.ingress.com/ klikłem w Request an invite podałem maila i po 5min klucz był na skrzynce ;)

Khurghan:

--- Cytat: Azradiel w Czerwiec 07, 2013, 08:56:39 ---Jeżeli jesteś zielony i masz niebieskie portale to akurat dobrze bo dostajesz punkty za hakowanie i możesz levelować.

--- Koniec cytatu ---

Owszem, 100AP za portal, a więc wyłącznie hakując potrzebuje na ten moment to zrobić 650 razy żeby zdobyć następny poziom ;)
Nie mówię, że zdobywanie portali jest  niemożliwe, tylko bardzo utrudnione, prawie wszędzie ktoś wetknie jakieś rezo lvl 7 albo 8. Jakoś tam z kumplami levelujemy i knujemy plany przejęcia świata :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej