Forum Gry > Inne gry

Ingress [Android]

<< < (18/21) > >>

Dormio:
To którą stronę tej samej oszukanej monety wybrać ?  >:D
Może jakaś ankieta ile w naszym światku jest zielonych/niebieskich ?

VonBeerpuszken:
Niebieski jam ci jest  ;D

Khurghan:
Tak w temacie.

http://www.youtube.com/watch?v=7Cs22_9Qf6Y

Kobeyashi:

--- Cytuj ---Są różne prawdy, całe, pół i gówno prawda.
Ta informacja obawiam się jest z tej ostatniej kategorii.
Portal zanim się wypali możesz hackować 4 razy w odstępach pięciominutowych. Potem trzeba odczekać 4h.
Czasami udaje się złapać tzw. multihacka, czyli kilka hacków pod rząd, nie liczących się do limitu czterech. Jest to spowodowane tylko i wyłącznie lagiem serwera/połączenia/aplikacji (niepotrzebne skreślić), i w zasadzie jedyne co możemy zrobić, aby "pomóc" w takim to fajnym lagu, jest zmniejszenie sobie przepustowości połączenia (2G, ściąganie plików, itp itd). Wszelkie "pewne" sposoby na multihacki to miejskie legendy.
--- Koniec cytatu ---

Toteż opisałem sposób na tak zwany jak Ty to piszesz multihack.
Jednak to co piszesz o zmniejszeniu przepustowości, która ma zwiększyć szanse na ten manewr, należy właśnie do tej ostatniej kategorii prawdy.
Jestem w zasięgu LTE i nie mam limitów na transfer danych. Multihack wchodzi w 90%.
Bez spiny...to nie był "pewniak" tylko sposób na ekstra mody do sprawdzenia dla innych graczy.

--- Cytuj ---Co do rozłożenia stron, z mojego punktu widzenia, zielonym jest ciężko. Mieszkam w Poznaniu, a tu jest bardzo silna ekipa smerfów na 8 poziomie i ciężko coś zdjąć :/ Ostatnio caly rynek ulepszyli na 8 poziom i klops.
--- Koniec cytatu ---

Ja mam znów problem wręcz odwrotny, w moim mieście są same niebieskie portale, i jeden zielony który zaraz wybieram się zniszczyć. Do farmienia dobra sprawa ale aby napykac XP to już trzeba się na wycieczkę wybierać do innego miasta.

Szakal:
Niebieski w Krk ;] dość równa bitka ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej