Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[CBC] CBC Interstellar - dyskusja

<< < (31/76) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: SonicBlack w Czerwiec 22, 2014, 18:12:11 ---w sumie to my mamy reprezentacje a wy ? posa w wh ?;]

--- Koniec cytatu ---

Jak takie teamy startują to official statement może być spokojnie 'too good to compete'.

[-CBC-] Eltor Altol:

--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 22, 2014, 18:25:17 ---Czyżby Ankral był tym anchorem?

--- Koniec cytatu ---

Nie nie Ankral a może jak by on był to inaczej by to wyglądało.

--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 22, 2014, 18:34:53 ---Jak takie teamy startują to official statement może być spokojnie 'too good to compete'.

--- Koniec cytatu ---

MY zwami próbowaliśmy się umówić na bitke, ale widzę że tylko na forum mocny jesteś a jak chcemy się bić to już nie.

Hairpins Blueprint:

--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 22, 2014, 16:49:31 ---Dla mnie moment przełomowy to 5 minuta gdzie machariel lata sobie 9km od lotnisk które wskoczyły na pomoc chimerze, a 2 pozostałe lecą za nim na anchorze. To jest tak kuriozalne że brak mi słów. Później jest już tylko lepiej, stanie 3km od lokówek, pogoń za cruorem zakończona wylądowaniem 30km od lokiego itd itd itd.
Generalnie obie floty siebie warte

--- Koniec cytatu ---

Nie ma co hejtować : ) pod kontrolą, było super i wszyscy świetnie się bawili. i oto w chodzi, mamy środki i jaja żeby się latać. i nie orbitujemy dziupli na 500m i spierdalamy na pierwszy znak niebezpieczeństwa.  :-\ wop wop PVR FOR LIFE

"Generalnie obie floty siebie warte" nom jakoś tak by wychodziło bo jeden mach kosztuje 4B isk ;)

https://www.youtube.com/watch?v=K0Kfrj--djw&feature=kp

xanowron:
Śmiechłem jak zobaczyłem machy na approachu stojące na 0 przy lokim/vexorze navy :D

Miałem skomentować logistyki na anchorze w skirmish flotce, ale tutaj działy się dużo grubsze rzeczy...
Bitka na kb wyglądała spoko, ale filmik mogliście już zachować dla siebie :P

GlassCutter:

--- Cytat: Logit-eltor w Czerwiec 22, 2014, 18:41:42 ---MY zwami próbowaliśmy się umówić na bitke, ale widzę że tylko na forum mocny jesteś a jak chcemy się bić to już nie.

--- Koniec cytatu ---

Kiedy to było? Aż tak pijany nie latam żeby nie pamiętać privów, albo rozmów na chatach. Chwaliliście się na polishu killami, to wszystko ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej