Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[CBC] CBC Interstellar - dyskusja

<< < (32/76) > >>

Theronth:

--- Cytat: [-CBC-] Hairpins Blueprint w Czerwiec 22, 2014, 19:14:42 ---Nie ma co hejtować : ) pod kontrolą, było super i wszyscy świetnie się bawili. i oto w chodzi, mamy środki i jaja żeby się latać. i nie orbitujemy dziupli na 500m i spierdalamy na pierwszy znak niebezpieczeństwa.  :-\ wop wop PVR FOR LIFE

"Generalnie obie floty siebie warte" nom jakoś tak by wychodziło bo jeden mach kosztuje 4B isk ;)

https://www.youtube.com/watch?v=K0Kfrj--djw&feature=kp

--- Koniec cytatu ---
Wpadnijcie do Geminate, lootując wraki przypomnę sobie czasy gdy gankowałem Golemy w highsecu.

elise666:

--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 22, 2014, 16:25:17 ---Szokujące jest to że wam ten gang nie spadł do 5 minuty filmu. Serio mieliście więcej szczęścia niż rozumu.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Theronth w Czerwiec 22, 2014, 17:43:54 ---Wiedziałem że filmik będzie gruby, w momencie gdy pierwszą rzeczą jaką zrobił Rapier po wylądowaniu to 'Orbit 20km' na chimerze toplel.
Daj się chłopakom nacieszyć, jakoś muszą się rozgrzać przed AT XII.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 22, 2014, 16:49:31 ---Dla mnie moment przełomowy to 5 minuta gdzie machariel lata sobie 9km od lotnisk które wskoczyły na pomoc chimerze, a 2 pozostałe lecą za nim na anchorze. To jest tak kuriozalne że brak mi słów. Później jest już tylko lepiej, stanie 3km od lokówek, pogoń za cruorem zakończona wylądowaniem 30km od lokiego itd itd itd.
Generalnie obie floty siebie warte

--- Koniec cytatu ---

Panowie jak wszyscy dobrze wiemy CBC jest i było odbierane jako korporacja ciepłych misiów które siedzą tylko na anomalkach, lecz tą bitką pokazaliśmy że też potrafimy się zorganizować do czegoś innego, może nie było idealnie ale na pewno mieliśmy kupę zabawy a przecież o to w tym wszystkim chodzi. Nie wiem dlaczego tak hejtujecie.  Rozumiem że wy jako PRO PVP-rzy zrobilibyście to lepiej , rozegralibyście to lepiej . Dziękujemy serdecznie za wytykanie nam błędów(szkoda że w taki sposób ,polak Polakowi polakiem), postaramy się bardziej przy kolejnych walkach .
Pozdrawiam 01MAV

Okropniak:
no tutaj właśnie nie mogę się nie zgodzić z chłopakami.

To że polecieli już im się liczy in plus i nie ma co dywagować. Błędy można wypomnieć w inny sposób - sami narzekacie że większość w null nie ma jaj żeby choć zainicjować bitkę tak więc każda operacja tego typu powinna się spotkać raczej z uznaniem niż z hatem... oczywiście błędy są - kto ich nie popełnia?

Nie denerwujcie się też tak na Glass'a - jego naprawdę zmroziło jak oglądał ten filmik ale on po prostu ogarnia to jak mało kto.. dość powiedzieć że jak jest jakaś bitka to sam po cichu robię sobie orbitę na Glassa i mam pewność że nie wejdę w zasięg neuta/scram/web o ile nie będzie tego wymagać walka. Wiem - leń jestem i noob ale mogę z tym żyć :)

Ważne że chłopakom dobrze poszło i nawet kardynalne błędy uszły im na sucho, tylko im życzyć szczęścia, poprawy błędów i dalszego ruszania do boju w przyszłości... znacznie to lepsze niż trzymanie się ścian stacji aż hosty odlecą - przecież o to chodzi nie?

A że bazowali tutaj na szczęściu...cóż.
Kto uciekał na paru procentach struktury wie o czym mówię - jak ktoś ma pecha to i w d... palec złamie, a szczęścia nigdy nie ma w nadmiarze nie? ;)

GlassCutter:
Hejo, nie obrażać się tylko pospisywać sobie co tu każdy wypunktował, przypiąć na monitor i się stosować to będzie tylko lepiej. Tak się odbywa nauka - przez zjebkę. Czy to w eve czy w robocie czy w życiu.

Jabolex:

--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 23, 2014, 11:00:23 ---Hejo, nie obrażać się tylko pospisywać sobie co tu każdy wypunktował, przypiąć na monitor i się stosować to będzie tylko lepiej. Tak się odbywa nauka - przez zjebkę. Czy to w eve czy w robocie czy w życiu.

--- Koniec cytatu ---

Wypunktować, wypunktował, ale nic nie napisał jak powinno być i dlaczego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej