Forum Gry > Inne gry

Neverwinter Online - ktoś gra lub chciałby pograć?

<< < (5/12) > >>

[NF] Masa Huku:

--- Cytat: Herezja w Marzec 26, 2013, 08:24:52 ---Huczek nie wiem czy grywałeś w nevera z innymi ludzmi kiedy jeden z nich był Game Masterem i konstruował samą rozgrywkę. Tu chyba będzie podobnie. Jeśli te wieści zasłyszane na innym forum się potwierdzą to ta gra może troszkę zaburzyć dotychczasową strukturą gier mmo.

--- Koniec cytatu ---

powiem Ci że gdyby ta gra miała możliwość ingerencji w scenariusze lub ich tworzenia na zasadzi np: map editor czy modów roz**** by konkurencję :D

A powiedz mi jeszcze czy to będzie F2P + microtransakcje czy P2P ?

PS: Offtop dla zainteresowanych http://elderscrollsonline.com są już zapisy na close bete :)

[VIDE] Herezja:
F2P + micro. Z zasłyszanych wieści te micro nie będą miały zasadniczego wpływu na grę. Inne mounty, dodatkowe miejsca w plecaku, więcej dostępnych slotów na postacie itp. Zapewne jakieś skórki także będą w tym sklepiku.
Co do produkcji map to nie wiem. Bardzo w to wątpię ale wystarczy, że GM mógłby sam rozstawiać przeciwników na mapce dostępnej i układać historyjkę aby było wesoło i ciekawie. Mylę się?

ps. Do eldera zapisałem się już dawno temu jak tylko wyszły wiadomości o tym po raz pierwszy. Nawet nie wiem czy nie za sprawą wiadomości tu z centrali. Dokładnie 23.01.2013 roku się zapisałem.

[NF] Masa Huku:
Nooo byłoby spoko, wychowałem się na papierowych grach fabularnych i nie ma to jak dobra sesja D&D z GM'em  8)

Ja swoją aplikacje złożyłem dzisiaj :D jebłem tam taką baśń  że w sumie nie ma opcji żebym nie dostał  >:D

Kharim:
Spokojnie Herezja co do TESO to trzymam rękę na pulsie :) Never zapowiada się ciekawie, ale tyle nowych tytułów w tym roku, że szkoda gadać.
Wysłane z mojego ZAX 1.2

[VIDE] Herezja:
Bethesta daje dupy na całej linii. Przy próbie logowania się do systemu okazuje się, że hasło jest nieprawidłowe (dziwne bo zwykłem jednego stosować przy grach). Próbowałem odzyskać hasło (piszą, że mój mail jest w ich systemie). Mieli wysłać na maila i wysyłają od półtorej godziny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej