Forum Gry > Inne gry
Neverwinter Online - ktoś gra lub chciałby pograć?
[VIDE] Herezja:
Zdaje się, że to weekendowy test.
Nie jestem pewien czy np jutro serwery będą otwarte. A gra jest retro bo dość skomplikowana a nie jak większość obecnie produkowanych.
Graficznie zaprezentowano w tej grze niezłą zabawę światłem i cieniem.
[VIDE] Herezja:
Odpowiadając na pytanie kolegi @Dagund. Gra jest warta uwagi i zapewne jak tylko stanie się dostępną to w nią zagram ale to co najważniejsze.
W ten weekend mieliśmy po raz ostatni (przynajmniej w najbliższym czasie) możliwość grania. Kiedy będą kolejne możliwości nie wiem ale będę trzymał rękę na tzw pulsie. Zachęcam abyście i Wy się postarali o to aby w nią zagrać. Myślę, że te kilka osób, które miały okazję w tą grę grać potwierdzą moje słowa.
sztosz:
Gra mnie wciągnęła na kilka godzin non stop. Gra jest szybka, bardzo zręcznościowa. Z D&D ma tak naprawdę mało wspólnego, ale nie jest to jej wada. To był beta test, ale ja nie znalazłem żadnych bugów, a te kilka godzin przekonało mnie mocno do tego, żeby pograć w nią jak już zostanie wydana. Jest lepsza od wielu innych podobnych MMO z ostatnich lat.
[NF] Masa Huku:
nie miałem okazji zagrać w Never online ale oglądałem gameplaye więc zapewne dam jej szansę bo w poprzednie odsłony się zagrywałem :P czekam jeszcze na The Elder Scrolls Online >:D
[VIDE] Herezja:
Huczek nie wiem czy grywałeś w nevera z innymi ludzmi kiedy jeden z nich był Game Masterem i konstruował samą rozgrywkę. Tu chyba będzie podobnie. Jeśli te wieści zasłyszane na innym forum się potwierdzą to ta gra może troszkę zaburzyć dotychczasową strukturą gier mmo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej