Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
c0ven stracil tytany
CATfrcomCheshire:
Czyli sprawa wyjasniona, dziekuje wszystkim haterom, kibicom i komentatorom, oraz autorom privow w stylu "SAMI SOBIE TE TYTKI ZAJEBALISCIE" czy "hahaha projekt c0ven sfinalizowany" itd itp 8) Milo bylo podyskutowac, jak sie dowiemy co z ostatnim tytkiem to napiszemy, ale pewnie nie uda sie go odzyskac skoro sprzedany.
Dla mnie ta cala sprawa byla tez w pewnym sensie ciekawym doswiadczeniem, bo uwolnila sporo potencjalu ludzkiego, gracze w coven wbrew pozorom (i oczekiwaniom co poniektorych ;) zaczeli sie paradoksalnie jednoczyc i duzo ze soba gadac, jak to zwykle u nas w sojuszu gdy shit hit the fun. Fajnie bylo obserwowac zachowania niektorych w kryzysowych sytuacjach, sluchac wszystkich zagmatwanych teorii, szczegolnie wywodow 2go-rocznych studentow prawa i nagle osmielonych ex-rentierow z kupa gowna w kieszeni. Mam nadzieje, ze wszystkim sie podobalo, tvn24 tez mial swojego newsa, chyba ciekawszego niz Mama Madzi, pudelek.pl niestety nie lyknal mimo ze wyslalem im komplet informacji jako pierwszym, i to podajac jako glownego podejrzanego Serowara S. - dla podbudowania napiecia ;D EVE zaistnialo w mediach, kto wie, moze dzieki temu ktos nowy sie ta gra zainteresuje, zlapie bakcyla i nasze wspaniale community bedzie kwitlo.
Pol Kent:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 27, 2013, 19:11:38 ---Czyli sprawa wyjasniona(...)
--- Koniec cytatu ---
Wyjaśniona ? Sorry Cat może oczy już nie te ale gdzie wyjaśniona ? Chyba ze za "wyjaśnienie" uważasz informację "CCP oddało 3 tytki a czwartego nie" :P
gdzie tu jakiekolwiek wyjaśnienie ? Kto, jak i dlaczego podp**ił tytki ?
Póki co to faktycznie bardziej wygląda na kompleksowy troll C0venu - ktoś niby buchnął tytki ale nie wiadomo kto, CCP je niby oddało ale nie wiadomo dlaczego ;D :P
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Pol Kent w Marzec 27, 2013, 19:29:13 ---Wyjaśniona ? Sorry Cat może oczy już nie te ale gdzie wyjaśniona ? Chyba ze za "wyjaśnienie" uważasz informację "CCP oddało 3 tytki a czwartego nie" :P
gdzie tu jakiekolwiek wyjaśnienie ? Kto, jak i dlaczego podp**ił tytki ?
Póki co to faktycznie bardziej wygląda na kompleksowy troll C0venu - ktoś niby buchnął tytki ale nie wiadomo kto, CCP je niby oddało ale nie wiadomo dlaczego ;D :P
--- Koniec cytatu ---
No w sumie jest wyjasniona, bo odzyskalismy co nasze. To, kto to zrobil jest bardzo ciekawe, ale drugorzedne. Mam nadzieje, ze sie tego dowiemy, jezeli nie od CCP to sami metoda dedukcji. Ale niestety nie moge obiecac, ze sie z Toba ta wiedza podzielimy ;)
Ghash:
I bardzo dobrze, ja się cieszę. O tak: :D
Loc0:
--- Cytat: Soulscream w Marzec 22, 2013, 11:45:28 ---Pod dywan znaczy sie do empajer.
Ja myśle, że to raczej kwestia samo zaparcia do tej gry niż wynik szkolenia w UA. Ja nie oszukuje, że chciałbym wrócić i ciągnie mnie od czasu do czasu, ale ja widze siebie tylko w GS i jak patrze na stagnacje i problemy z mechanika tej gry to mnie sie odechciewa (dlatego wciaż sledze eve na swoj sposob).
--- Koniec cytatu ---
Ja myslalem, ze po rozrosnieciu sie familii dasz sobie spokoj z eve :D. Sprzedaj konta i bedziesz mial problem z glowy (teoretycznie przynajmniej, bo mnie znajomi chcieli kontem obdzielic jak bym jednak wrocil).
Sry za offtop tak sobie wpadlem "popaczec" o czym sie teraz troluje ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej