Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
c0ven stracil tytany
Zsur1aM:
--- Cytat: Lt Rook w Marzec 27, 2013, 13:18:06 ---ale się znęciacie nad biednym tematem...
CCP nie może zbierać niepublicznych informacji o środowisku w którym pracuje klient EVE Online (a po ludzku, nie może generować sobie takiego unikalnego ID na podstawie systemu operacyjnego czy sprzętu) jeśli udostępnia oprogramowanie za darmo, a równocześnie sankcjonuje dostęp do "systemu" w inny sposób (opłata za subskrybcję).
Musieli by się prawnicy wypowiedzieć.
--- Koniec cytatu ---
Ponoc w EULA od jakiegos czasu jest cos takiego:
"You agree that CCP may remotely monitor your Game hardware solely for the purpose of establishing whether in playing the Game and accessing the System you are using software created or approved by CCP, or whether you are using unauthorized software created by you or a third party in contravention of Section 6"
Goomich:
Ponoć? To to ełla trzymają w sejfie w piwnicy otoczonej lawą, smokami magiczną barrierą i ekipą z IDEI, że nie możesz sprawdzić?
Zsur1aM:
--- Cytat: Mona X w Marzec 27, 2013, 13:40:52 ---Ponoć? To to ełla trzymają w sejfie w piwnicy otoczonej lawą, smokami magiczną barrierą i ekipą z IDEI, że nie możesz sprawdzić?
--- Koniec cytatu ---
Po co mam sprawdzac? nie grzeje mnie to ni ziebi, niech zainteresowani sobie sprawdzaja... szkoda czasu
WhiteCat:
--- Cytat: Zsur1aM w Marzec 27, 2013, 13:43:00 ---Po co mam sprawdzac? nie grzeje mnie to ni ziebi, niech zainteresowani sobie sprawdzaja... szkoda czasu
--- Koniec cytatu ---
To po co piszesz takie posty? Nie szkoda Ci czasu?
Zsur1aM:
--- Cytat: WhiteCat w Marzec 27, 2013, 13:48:36 ---To po co piszesz takie posty? Nie szkoda Ci czasu?
--- Koniec cytatu ---
Niee, niewolnicy przygotowuja mi zawsze moje posty, ja tylko zatwierdzam :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej