Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
c0ven stracil tytany
Xeovar:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 27, 2013, 10:31:47 ---Gratulacje :)
Ale wiadomo już kto, co i jak?
--- Koniec cytatu ---
Nie, gwałcimy o to ccp. Na razie mamy pewne poszlaki, pewnie jak wrócę z wyjazdu na święta będzie po temacie.
EmiLLos:
Szkoda, a tak było fajnie bez tych tytkow :D hiehie...
CCP wątpie żeby dało dane itd, bo w końcu istnieje jakaś tam ochrona danych :P jeszcze c0ven by poszedł zlinczować człowieka xD
VonBeerpuszken:
Nie chodzi o udostępnianie czyichkolwiek danych, chodzi o informację czy to ktoś z wewnątrz aliansu, na zasadzie wkurwiony pilot albo szpieg innego aliansu, czy rzeczywiście klasyczny włam na konta.
Bo jeśli to ta pierwsza opcja, CCP w tym momencie zaprzeczy samym sobie zwracając te Tytany.
EmiLLos:
Włam od ludzia z wewnątrz alliancu? :D
Kira Korpii:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 27, 2013, 10:49:04 --- Nie chodzi o udostępnianie czyichkolwiek danych, chodzi o informację czy to ktoś z wewnątrz aliansu, na zasadzie wkurwiony pilot albo szpieg innego aliansu, czy rzeczywiście klasyczny włam na konta.
Bo jeśli to ta pierwsza opcja, CCP w tym momencie zaprzeczy samym sobie zwracając te Tytany.
--- Koniec cytatu ---
Caly bajer polega na tym ze ten ktos uzyl nowego polaczenia z netem aby zamaskowac swoja tozsamosc, wiec nawet jesli to jest osoba ktora miala swobodny dostep do kont, to ukrywajac siebie dla ccp stal sie kims nowym i stworzyl pretekst do oddania tytkow;p
Pewnie gdyby uzyl swojego stalego ip to sprawa by ucichla bo ccp mogloby umyc lapki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej