Eve Online > Odyssey

Letni dodatek 2013

<< < (105/106) > >>

Gaunt:
ale ccp pisało o 5godzinach na forum :-o

SokoleOko:

--- Cytat: MGGG w Sierpień 06, 2013, 10:39:03 ---Zabawne jest to jeczenie casulowego gracza Sokole. "Gra nie jest ergonomiczna" buuuu :'(

--- Koniec cytatu ---

Nie rozumiem?

@Mona i Gaunt

Skill ma skracać timer o 1 godzinę na level, zatem "na V" = "o 5 godzin" = efektywny timer 24-5=19h.

MGGG:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 06, 2013, 10:55:34 ---Nie rozumiem?

--- Koniec cytatu ---

Tłumacze. Myślisz własnymi czterema literami, czyli "mam ograniczony czas na grę, chcę go w 100 proc. wykorzystać i za mała elastyczności w JC mi w tym przeszkadza". To w sumie naturalne, ale na poziomie meta krótkowzroczne, bo zabijające twój styl gry (small/ medium scale pvp). Skracanie JC mocniej promuje duże alianse/bloki niż małe, skirmishowe corpy/sojusze. Rzeczywiście, proponowane zmiany może są po myśli małej grupki "prosów", którzy kminią z implami i dla których każdy 1 pkt. proc. jest ważny. Jednak najbardziej na nich skorzysta armia Jabolexów. Dla nich najlepsze byłoby zniesienie timerów na JC. "Skocze na godzinkę do blobika, a potem na domku klepnąc anompalkę i mogę pójść do łóżeczka".

Dlatego nie, dziękuje, postoje.

Gaunt:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 06, 2013, 10:55:34 ---Nie rozumiem?

@Mona i Gaunt

Skill ma skracać timer o 1 godzinę na level, zatem "na V" = "o 5 godzin" = efektywny timer 24-5=19h.

--- Koniec cytatu ---

brak kawy rano i takie kwiatki wychodzą
 :-X

mea culpa

SokoleOko:

--- Cytat: MGGG w Sierpień 06, 2013, 11:09:08 ---Tłumacze. Myślisz własnymi czterema literami, czyli "mam ograniczony czas na grę, chcę go w 100 proc. wykorzystać i za mała elastyczności w JC mi w tym przeszkadza". To w sumie naturalne, ale na poziomie meta krótkowzroczne, bo zabijające twój styl gry (small/ medium scale pvp). Skracanie JC mocniej promuje duże alianse/bloki niż małe, skirmishowe corpy/sojusze. Rzeczywiście, proponowane zmiany może są po myśli małej grupki "prosów", którzy kminią z implami i dla których każdy 1 pkt. proc. jest ważny. Jednak najbardziej na nich skorzysta armia Jabolexów. Dla nich najlepsze byłoby zniesienie timerów na JC. "Skocze na godzinkę do blobika, a potem na domku klepnąc anompalkę i mogę pójść do łóżeczka".

Dlatego nie, dziękuje, postoje.

--- Koniec cytatu ---

Dziękuję za za wyjaśnienie ;)

Natomiast nie widzę problemu, o którym mówisz. Jeśli timer zależałby od odległości, to nie możliwe byłoby "insta przenoszenie się" na CTA. Przykładowo, trzymając się Jabolexa, nie byłby w stanie przeskoczyć na CTA do Fountain i z powrotem do swojego Branch/Tenal/Tribute czy gdzie tam jego Failing Constantly siedzi i raci. Nie byłoby też ryzyka, że powerbloki trzymałyby shipy i JC w każdym regionie NPC, żeby "na gwizdek" mogli zrobić CTA gdziekolwiek w Eve, niezależnie od miejsca zamieszkania.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej