Eve Online > Odyssey
Letni dodatek 2013
Gaunt:
chyba sobie jaja z nas robią.
Obcieliśmy hurkowi utility slota żeby dać go spowrotem w wersji navy lolololol
Doom:
Najmniej śmieszne w tym wszystkim jest to ze w takiej wersji to on jest chyba najlepszym z tych pożal się boże faction shipów
Pol Kent:
A nie Harbinger Navy czasami ?
Harbinger Navy Issue: we decided to give this ship some much needed flexibility by adding a 5th medium slot, and replacing the medium energy turret capacitor reduction bonus with a 7.5% medium energy turret tracking bonus per level. However, the drone bay has been slightly reduced next to its regular counterpart.
Amarr Battlecruiser skill bonuses: +10% medium energy turret damage and +7.5% to medium energy turret tracking per level
Slot layout: 7 H, 5 M, 6 L, 6 turrets, 0 launchers
Fittings: 1495 PWG, 410 CPU
Defense (shields / armor / hull) : 4500 / 7500 / 6750
Capacitor (amount / recharge rate / cap per second): 3125 / 822 s / 3.8
Mobility (max velocity / agility / mass / align time): 150 / 0.69 / 13800000 / 13.2 s
Drones (bandwidth / bay): 50 / 50
Targeting (max targeting range / Scan Resolution / Max Locked targets): 55km / 210 / 6
Sensor strength: 21 Radar
Signature radius: 270
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 10, 2013, 18:31:52 ---Co za banda pierdolonych gejo pochodnych ciot sie w CCP dorwała do ship designe?
Drake bez bonusa do dmge?
--- Koniec cytatu ---
To na pierwszy rzut oka faktycznie idiotycznie wygląda, ale być może jak włożysz tam 8xHAM + 3 BCS to się zamienia nagle w facerape machine, bo nie dość że bije mocno (2 launchery więcej od bonusowanego dmg normalnego Dreja) to jeszcze trafia we wszystko (explo) i sięga daleko (velocity). Pod warunkiem, że to się da sfitować... nie chce mi się tego liczyć na kolanie.
--- Cytat: Doom w Kwiecień 10, 2013, 18:31:52 ---Hurek to też niezły dowcip. Zdaje mi sie czy ta "lepsza" wersja to stara dobra regularna wersja
--- Koniec cytatu ---
Ależ to jest brilliant marketing. Plebs ma nowego, gorszego, a jak chcesz latać jak do tej pory - zapłać więcej.
W realu to działa - jak chcesz jeździć nowym Mercedesem, ale śmierdzą Ci obecne, to możesz sobie zamówić nówka sztukę W123 (beczkę). Z elektroniki będzie miał ABS + 4 poduchy (wymagane prawem w Niemczech), ale poza tym będzie jak z 1978 roku. Cena na poziomie 85% E-klasy :)
Doom:
--- Cytuj ---To na pierwszy rzut oka faktycznie idiotycznie wygląda, ale być może jak włożysz tam 8xHAM + 3 BCS to się zamienia nagle w facerape machine, bo nie dość że bije mocno (2 launchery więcej od bonusowanego dmg normalnego Dreja)
--- Koniec cytatu ---
Jeśli dobrze liczę to nie będzie. 6 rur z bonusem za kinetykę wychodzi mi lepiej niż 8 bez bonusa. Nie mam dokładnych wzorów wiec nie wiem czy mam poprawne wyniki.
Nie zapomnij też o braku bonusa do resów co jest znaczącym elementem siły draka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej