Eve Online > Dyskusje ogólne
EVE na Pyrkonie 2013
MuadDib:
Brutalność a chamstwo i brak kultury w relacjach miedzy ludzkich to dwie rożne rzeczy.
Nie można wykluczyć ze "BRUTALNE" przywitanie jakie zafundowałeś potencjalnym "uzależnionym" od EvE skutecznie ich zniechęciło do sprawdzenia na własnej skórze czym jest produkcja CCP.
Doom:
--- Cytat: Xeovar w Kwiecień 05, 2013, 11:55:16 ---Cele tego konkretnego cytatu były dwa:
1. uświadomić BRUTALNIE jak bardzo hardkorowy (i to celowo) jest świat Nowego Edenu
2. ostrzec przed specyfiką komunikacji międzyludzkiej w eve (trollish, eve-centrala...) zwłaszcza że podałem link do centrali w prezentacji :)
--- Koniec cytatu ---
Czy mam rozumieć że przyrównujesz centralę do trolisha... >:(
Goomich:
Jeżeli użyjesz banhammera, to tylko udowodnisz jego rację. 8)
Xeovar:
--- Cytat: MuadDib w Kwiecień 05, 2013, 12:06:06 ---Brutalność a chamstwo i brak kultury w relacjach miedzy ludzkich to dwie rożne rzeczy.
Nie można wykluczyć ze "BRUTALNE" przywitanie jakie zafundowałeś potencjalnym "uzależnionym" od EvE skutecznie ich zniechęciło do sprawdzenia na własnej skórze czym jest produkcja CCP.
--- Koniec cytatu ---
Przyjmuje na klatę, osobiście jestem miłośnikiem stosowania wulgaryzmów i uważam że język polski świetnie nadaje się do używania wulgaryzmów w szerokim zakresie.
Co do wulgarności to w moim odczuciu, jest w tym przypadku nie wielka - najbrzydsze słowo to dupa.... sorry, ale bardziej kulturalnie nie da się zakląć :D
Wersja wulgarna byłaby: "EVE to gra nie gra dla pierdolonych kerbirów, tu się jebie w śmierdzące dupska każdego jebańca co się nadstawi impulsatorem kinetycznym o napędzie kurwa trzonkowym"
@Doom Przyznam, trollish <<<<< centrali jak chodiz o trollizm, ale nie odmówisz centrali kilku udanych egezemplarzy ;)
Doom:
--- Cytat: Mona X w Kwiecień 05, 2013, 12:07:29 ---Jeżeli użyjesz banhammera, to tylko udowodnisz jego rację. 8)
--- Koniec cytatu ---
No właśnie jakoś tak od pewnego czasu mam wrażenie że takie porównanie staje sie możliwe dlatego że NIE używałem banhamera dawno
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej