Eve Online > Dyskusje ogólne
EVE na Pyrkonie 2013
Xeovar:
--- Cytat: MuadDib w Kwiecień 05, 2013, 07:36:14 ---Cos kolega Xeovar milczy czyżby porażka?:)
--- Koniec cytatu ---
Nie, kolega Xeovar nie nagrywał, koledzy pomagający niestety mieli problemy techniczne - w związku powyższym nie ma jedynego kompletnego nagrania i dysponuję tylko kawałkami (w sumie 25 min z 45 całości) z bardzo kiepskim dźwiękiem. Do tego miałem problemy żeby to połączyć - soft wali jakimiś błędami z dupy a nie miałem czasu się doktoryzować z montażu filmików i podkręcania dzwięku.
Na razie mogę tylko zalinkować prezentację (z wyciętymi filmami): http://xeovar.net/EVEPyrkon2013.pptx
MuadDib:
Xeo jeżeli nie masz nic przeciwko pozwolę sobie dystrybuować ta prezentacje wśród moich znajomych.
Z reguły ciężko mi ich namówić ostatnio kumpel po 21 dniowym trialu stwierdził ze jest za stary na EvE( ma 31lat:)
Niektórzy sa niereformowalni.
Wracając do tematu.Mam nadzieje ze filmik wrzucisz w niedługim czasie.Jedna rzecz mi nie bardzo podpasowała w całej tej prezentacji. W pewnym momencie cytujesz kogoś z centrali coś o jakims młotku i tylnej części ciała:)
Wydaje mi sie -ale to oczywiście tylko moje zdanie- ze bardziej pasowałby tam cytat o EvE jako drugim życiu.
Wulgaryzm z reguły wśród laików odnosi odwrotny skutek:)Lepiej o klimacie jaki panuje w EvE dowiedzą sie sami:)a w czasie jej poznawania odkryją więcej plusów:)
Reasumujac:
Fajnie ze znalazłeś czas i chęci aby reklamować EvE a ja żałuje ze nie było mnie na miejscu i nie mogłem uścisnąć prawicy i pogratulować dobrej roboty.
SokoleOko:
--- Cytat: MuadDib w Kwiecień 05, 2013, 11:36:20 ---Jedna rzecz mi nie bardzo podpasowała w całej tej prezentacji. W pewnym momencie cytujesz kogoś z centrali coś o jakims młotku i tylnej części ciała:)
Wydaje mi sie -ale to oczywiście tylko moje zdanie- ze bardziej pasowałby tam cytat o EvE jako drugim życiu.
--- Koniec cytatu ---
Nie do końca.
Nawet CCP ma takiego one-linera "Eve is hard". Dzisiejsze gry są cukierkowe - FPS-y same przechodzą kampanię, w War Thunder połowa mojej wirtualnej kasy to... nagrody za "drugi dzień w grze, tydzień w grze" i temu podobny bullshit. A w Eve jest ciężko. Eve jest wyzwaniem. "Do you have the balls"? ;)
Doom:
O poziomie war thundera niech najlepiej świadczy że jako event prima aprylisowy devsi dali graczom nową nację, której samoloty to jakieś jebane kucyki z podwieszonymi na boki zasobnikami z bronią
Xeovar:
--- Cytat: MuadDib w Kwiecień 05, 2013, 11:36:20 ---Jedna rzecz mi nie bardzo podpasowała w całej tej prezentacji. W pewnym momencie cytujesz kogoś z centrali coś o jakims młotku i tylnej części ciała:)
Wulgaryzm z reguły wśród laików odnosi odwrotny skutek:)Lepiej o klimacie jaki panuje w EvE dowiedzą sie sami:)a w czasie jej poznawania odkryją więcej plusów:)
--- Koniec cytatu ---
Cele tego konkretnego cytatu były dwa:
1. uświadomić BRUTALNIE jak bardzo hardkorowy (i to celowo) jest świat Nowego Edenu
2. ostrzec przed specyfiką komunikacji międzyludzkiej w eve (trollish, eve-centrala...) zwłaszcza że podałem link do centrali w prezentacji :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej