Eve Online > PVP
Retribution PVP
Theronth:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 05, 2013, 12:33:33 ---Spoko EFT wojowniku, nie będę sie spierał z najdokładniejszym źródłem wiedzy jakie jest EFT :D
Chyba podrzucę temat CCP żeby ich klient jednak pobierał dane z EFT, jest dokładniejszy :D
Wsiądź w ten statek chociaż raz, zrób na rakiety, zrób na missile i możemy pogadać, na razie pokazałeś jedynie że jesteś jedynie teoretykiem.
...
p.s.: Poza tym jedna zasadnicza sprawa, Vengeance posiada bonusy do missili, a dokładniej do ROF, poczytaj i dopiero dyskutuj
--- Koniec cytatu ---
Zgudi:
Kapitalnie się pogubiłem w tym. Wieloletni gracze i skrajne opinie na temat biednego vengeance. :P Zafituję oba i oblatam....
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Zgudi w Marzec 05, 2013, 13:46:07 ---Kapitalnie się pogubiłem w tym. Wieloletni gracze i skrajne opinie na temat biednego vengeance. :P Zafituję oba i oblatam....
--- Koniec cytatu ---
Skrajne, bo skrajnie inne fity i skrajnie inne techniki latania.
Poza tym jak maja byc nie skrajne jak przeciwko doświadczeniom z latania przeciwstawia się cyferki z EFT ? :P
Jeszcze żebym próbował przekonywać że fit na missilach jest lepszy od rakietowego, a nie tłumaczył że jest to jakaś alternatywa dla tego statku, ani lepsza ani gorsza, po prostu inna...
No...ale przeca niektórzy i w takim temacie muszą wykazać swoją zajebistyczność.... w obsłudze EFT :P
[NF] Masa Huku:
--- Cytat: Zgudi w Marzec 05, 2013, 13:46:07 ---Kapitalnie się pogubiłem w tym. Wieloletni gracze i skrajne opinie na temat biednego vengeance. :P Zafituję oba i oblatam....
--- Koniec cytatu ---
Jaki z tego morał ??
1 są lepsze strony/fora z fitami (nie, nie battleclinic).
2 testuj giń testuj giń itd. aż wyeliminujesz elemnt giń.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: MasaHuku w Marzec 05, 2013, 13:58:12 ---Jaki z tego morał ??
1 są lepsze strony/fora z fitami (nie, nie battleclinic).
2 testuj giń testuj giń itd. aż wyeliminujesz elemnt giń.
--- Koniec cytatu ---
Nie zawsze porównanie fitu polega na tym który lepszy, po prostu wiele fitów jest tak samo dobrych, tylko kompletnie innych i wymagających innego sposobu latania/walki.
W vengeance podoba mi sie jego stabilny cap (mogę odpalić wszystko na pokładzie i nie martwić sie że cap spada, jak to jest z retri), 3 medsloty i tank, za to typowy książkowy na rakietach kompletnie sie nie podoba, bo rakiety są marne, nie dość że DPS kiepski, to zasięg wymagający wejścia w scram + web. Na tym dystansie większość blaster czy AC boatów ma o wiele lepszy DPS. Fitując missile rezygnuję z odrobiny DPSa, ale zyskuję możliwość kontrolowania walki, szczególnie z nałożonym na przeciwniku tracking disruptorem.
I nie..nie uważam że Venga na missilach jest lepsza, jest po prostu inna.... i nie moja wina że niektórzy propefauperzy za boga nie potrafią przyjąć czegoś innego niż natłuczono im w UA.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej