Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
POLITYKA W EVE
Mamut:
--- Cytat: Zgudi w Marzec 26, 2013, 17:17:43 ---Zdajesz sobie sprawę ile postów było zostało na centrali, gdyby zostawić tylko te konkretne, poprawne i wartościowe wypowiedzi a resztę wywalić? Czasem trzeba o czymś pogadać :)
--- Koniec cytatu ---
+1
Taa ,gdyby nie tematy o botach LFN'u i C0venu nie raz nudziłbym się w pracy :-)
Barwa:
--- Cytat: azell w Marzec 26, 2013, 16:46:46 ---tak czytam twoje posty i zastanawiam się co z tobą jest nie tak. Na poczatek zacząłeś marudzić na n3 że część bloba, że pomagają HBC , oś zła. Teraz śmiejesz się z High Rolers że ich wywalili z esoterii. Zrozumiałbym twoje zachowanie gdybyś grał w PL, NC. czy w jakimś dobrym wh corpie. Ty jesteś lub byłeś cześcią c0venu. Żeby nie było nie uważam żeby c0ven źle radził sobie z tribalami czy mieszkańcami esojakkolwiek jest aktualnie homeless.
Piszczysz w każdym poście o blobie, o złym świecie, a tak się złożyło że jak zaczęła się zabawa w esoterii z testami, ninja i tribalami to byłem w rentierskim corpie w IB. Co jeszcze ciekawsze poleciałem na dwie floty. Tu pierwszy zonk bo ludzi od rentierów było więcej niz ludzi z covenu czyli odpowiednio 33 do 25. Byłem też na spotkaniu prowadzonym przez twojego ceo, a dotyczącym ogólnej sytuacji. Zabawne było jak napoczątku ceo mówi że nie ma nawet jednego FC, a 15 min później asy c0venu mówią o restetowaniu wszystkich.
Generalnie eve to nie jest moje pierwsze MMO i nauczony doświadczeniem zdaje sobie sprawę z tego że w tego typu grach liczą się liczby i z reguły wygrywają. Ty oczekujesz że bedąc w sojuszu z 60 aktywnymi ludzmi dostaniesz region jak to było kiedyś. Jeżeli jest to niemożliwe oznacza to że to wszystko bloby, napy, kumoterstwo i ogólny hate.
Nie miej pretensji do innych że umieją robić politykę, zawierać sojusze natomiast twoje dowództwo, poza składaniem zawiadomień do prokuratury odnośnie "zniknietych" tytanów, nie umiało tego zrobić.
Przestań hatować wszystkich którym się coś udało bo wieje smuteczkiem.
--- Koniec cytatu ---
A wiesz jak ja czytam twoje posty??
bla bla plącze, że mnie zresetowali bla bla płacze dalej bla bla muszę gdzieś kerbirzyć :)
Byłeś na dwóch flotach wow ;] szacun... TEST oferował nam space w eso tylko nas to nie interesuje bo jakby nie było jesteśmy ally pvp i nie będziemy się plusować z 80% serwera
Bezdomni tez nie jesteśmy... a i jeszcze jedno co do udawania się komuś czegoś, HBC wszystko się udało dzięki: Goonom na początku a potem/teraz PL... mocni są nie ;] a c0ven czyli jak sam nazwałeś 60 osobowy ally trzymał eso przez lata :P. Natomiast Highr Rolers to dno, nie dziwie że ich wywalają tylko kerbirzyli nawet jednego roamu czy floty nie zrobili
Na CTA tez się nie pojawiali to nawet HBC ich nie chce...
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: azell w Marzec 26, 2013, 16:46:46 ---tak czytam twoje posty i zastanawiam się co z tobą jest nie tak.
Piszczysz w każdym poście o blobie, o złym świecie, a tak się złożyło że jak zaczęła się zabawa w esoterii z testami, ninja i tribalami to byłem w rentierskim corpie w IB.
Generalnie eve to nie jest moje pierwsze MMO i nauczony doświadczeniem zdaje sobie sprawę z tego że w tego typu grach liczą się liczby i z reguły wygrywają. Ty oczekujesz że bedąc w sojuszu z 60 aktywnymi ludzmi dostaniesz region jak to było kiedyś. Jeżeli jest to niemożliwe oznacza to że to wszystko bloby, napy, kumoterstwo i ogólny hate.
Przestań hatować wszstkich którym się coś udało bo wieje smuteczkiem.
--- Koniec cytatu ---
Dobre xD Piszcze ze wieje smuteczkiem i hejtuje. Podoba mi sie. Ale pozwol ze nadal bede pisal tutaj to co mysle - zapewniam ze Twoje zdanie na ten temat zawsze chetnie przeczytam, to nawet zabawne ;) Wiec smialo, jak jeszcze przyjdzie ci cos do glowy to dawaj.
warpsun:
Trochę lipa sluchac samych rentierow, az plakac sie chce ze ludzie ktorzy nie maja żadnych wpływów na decyzje krzyczą tak głośno.
Tak specjalnie pogrubilem rentierow bo wasza polityka oganicza sie do oplacania swojego spokoju iskami wiec nie krytykujcie decyzji innych.
pozdrawiam ROPL ;)
Goomich:
No właśnie dlatego tak głośno krzyczą.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej