Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
POLITYKA W EVE
Jabolex:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 25, 2013, 17:51:25 ---No ale opowiedz cos o sytuacji, jak do tego podeszli czlonkowie High Rollers. Napewno sie nie spodziewali, ze dolaczaja do aliansu ktory z zalozenia mial byc "tymczasowy", tzn mial zniknac jak przestanie byc potrzebny, a wartosciowi gracze maja dolaczyc do wiekszego sojuszu TEST/Tribe. Jak sie z tym czujesz? Pytam, bo siedze z wami na aliansowym, i od paru godzin cisza, nikt sie kompletnie nie odzywa. Nie jestem do tego przyzwyczajony, bo wczesniej zawsze chat sie przewijal jak local w jita.
edit: na forum HBC pisza, ze wlasciwie nic sie nie zmieni, po prostu Zombie, High Rollers i Squee przechodza na status tzw "coach sitters", czyli pelnoprawnych czlonkow HBC, tyle ze bez sova i membersow. Czy taka zmiana ma jakis wplyw na Ciebie, jako gracza w EVE i bylego czlonka jednego z tych aliansow?
--- Koniec cytatu ---
Napewno, bo nikt nie wie jacy byli/są/mogą być TESCI...
Dla mnie nie ma to różnicy sov nie sov.
BTW odpowiedziałem na post SokolegoOka który wywołał mnie do tablicy.
A do Evki od miesiąca się na zmianę skilla loguję więc na Twoje pytanie nie jestem w stanie nic powiedzieć.
O zmianach przeczytałem w mailu aliansowym, przytoczonym tu na forum...
Ale ani mnie to ziębi ani grzeje.
Dopiszę:
--- Cytat: WhiteCat w Marzec 25, 2013, 16:46:53 ---Każdy się śmieje z Twojego aliansu/koalicji i uważa za największe zło EVE. Może kiedyś w końcu to zrozumiesz ;)
--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze mów/pisz za siebie nie za każdego, pozwól innym mieć własne zdanie.
Po drugie " i uważa za największe zło EVE" - czyli w czymś jesteśmy najwięksi - dobre i to.
Po trzecie ma mi przeszkadzać że Ty się z nas śmiejesz? - to że się z nas śmiejesz (po Twoich postach) pochlebia mi,
musiałbym przemyśleć co piszę, gdybyś zaczął uważać mnie za podobnego sobie. Strach się bać.
Soulscream:
--- Cytat: Jabolex w Marzec 25, 2013, 18:08:28 ---Po pierwsze mów/pisz za siebie nie za każdego, pozwól innym mieć własne zdanie.
Po drugie " i uważa za największe zło EVE" - czyli w czymś jesteśmy najwięksi - dobre i to.
Po trzecie ma mi przeszkadzać że Ty się z nas śmiejesz? - to że się z nas śmiejesz (po Twoich postach) pochlebia mi,
musiałbym przemyśleć co piszę, gdybyś zaczął uważać mnie za podobnego sobie. Strach się bać.
--- Koniec cytatu ---
Troche miazga
Swoja droga cala ta sytuacja mi przypomina jakis 2008 rok i posty o tym jak to WSZYSCY sie smieja z GS. Wiemy jak w owym czasie skonczyl BoB i jego GBC :v: . Szybko niech ktos wskrzeszy Strasznego ;).
CATfrcomCheshire:
Maybe the last one
From: Kevis Gorbaf
Sent: 2013.03.25 22:15
To: High Rollers,
High Rollers,
I has been a blast and an pleasure to lead you guys and I would like to thank you all for allowing me to do so. I know that I'll be seeing most of you in Tribe very shortly but some of you will be leaving and who knows when our space contrails will cross once more so I would like to thank you all for your efforts. We'd build something here to be proud of and if the political siutation had stayed stable for a few more months, we'd have been able to continue on but that's life in EVE.
TIT and AS-IM are taking some smaller corps and I know I have already spoken to some of you about joining CONAT to make it the premeire corp within Tribe for our new niche. To my new corpmates, welcome and I'll talk more about our exciting plans once you're in.
Angain, gents. Be proud of what we built here. You did great work building this place and building a sence of community that is one of the best parts of this game.
Thanks again,
Gorbaf-
edit: It is important to remember that being on the couch of the HBC does not mean you are treated any differently, you are still a member of the coalition you just don’t own any systems.
azell:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 26, 2013, 07:19:11 ---bla bla bla
--- Koniec cytatu ---
tak czytam twoje posty i zastanawiam się co z tobą jest nie tak. Na poczatek zacząłeś marudzić na n3 że część bloba, że pomagają HBC , oś zła. Teraz śmiejesz się z High Rolers że ich wywalili z esoterii. Zrozumiałbym twoje zachowanie gdybyś grał w PL, NC. czy w jakimś dobrym wh corpie. Ty jesteś lub byłeś cześcią c0venu. Żeby nie było nie uważam żeby c0ven źle radził sobie z tribalami czy mieszkańcami esojakkolwiek jest aktualnie homeless.
Piszczysz w każdym poście o blobie, o złym świecie, a tak się złożyło że jak zaczęła się zabawa w esoterii z testami, ninja i tribalami to byłem w rentierskim corpie w IB. Co jeszcze ciekawsze poleciałem na dwie floty. Tu pierwszy zonk bo ludzi od rentierów było więcej niz ludzi z covenu czyli odpowiednio 33 do 25. Byłem też na spotkaniu prowadzonym przez twojego ceo, a dotyczącym ogólnej sytuacji. Zabawne było jak napoczątku ceo mówi że nie ma nawet jednego FC, a 15 min później asy c0venu mówią o restetowaniu wszystkich.
Generalnie eve to nie jest moje pierwsze MMO i nauczony doświadczeniem zdaje sobie sprawę z tego że w tego typu grach liczą się liczby i z reguły wygrywają. Ty oczekujesz że bedąc w sojuszu z 60 aktywnymi ludzmi dostaniesz region jak to było kiedyś. Jeżeli jest to niemożliwe oznacza to że to wszystko bloby, napy, kumoterstwo i ogólny hate.
Nie miej pretensji do innych że umieją robić politykę, zawierać sojusze natomiast twoje dowództwo, poza składaniem zawiadomień do prokuratury odnośnie "zniknietych" tytanów, nie umiało tego zrobić.
Przestań hatować wszstkich którym się coś udało bo wieje smuteczkiem.
Zgudi:
--- Cytuj ---tak czytam twoje posty i zastanawiam się co z tobą jest nie tak. Na poczatek zacząłeś marudzić na n3 że część bloba, że pomagają HBC , oś zła. Teraz śmiejesz się z High Rolers że ich wywalili z esoterii. Zrozumiałbym twoje zachowanie gdybyś grał w PL, NC. czy w jakimś dobrym wh corpie. Ty jesteś lub byłeś cześcią c0venu. Żeby nie było nie uważam żeby c0ven źle radził sobie z tribalami czy mieszkańcami esojakkolwiek jest aktualnie homeless.
Piszczysz w każdym poście o blobie, o złym świecie, a tak się złożyło że jak zaczęła się zabawa w esoterii z testami, ninja i tribalami to byłem w rentierskim corpie w IB. Co jeszcze ciekawsze poleciałem na dwie floty. Tu pierwszy zonk bo ludzi od rentierów było więcej niz ludzi z covenu czyli odpowiednio 33 do 25. Byłem też na spotkaniu prowadzonym przez twojego ceo, a dotyczącym ogólnej sytuacji. Zabawne było jak napoczątku ceo mówi że nie ma nawet jednego FC, a 15 min później asy c0venu mówią o restetowaniu wszystkich.
Generalnie eve to nie jest moje pierwsze MMO i nauczony doświadczeniem zdaje sobie sprawę z tego że w tego typu grach liczą się liczby i z reguły wygrywają. Ty oczekujesz że bedąc w sojuszu z 60 aktywnymi ludzmi dostaniesz region jak to było kiedyś. Jeżeli jest to niemożliwe oznacza to że to wszystko bloby, napy, kumoterstwo i ogólny hate.
Nie miej pretensji do innych że umieją robić politykę, zawierać sojusze natomiast twoje dowództwo, poza składaniem zawiadomień do prokuratury odnośnie "zniknietych" tytanów, nie umiało tego zrobić.
Przestań hatować wszstkich którym się coś udało bo wieje smuteczkiem.
--- Koniec cytatu ---
Zdajesz sobie sprawę ile postów było zostało na centrali, gdyby zostawić tylko te konkretne, poprawne i wartościowe wypowiedzi a resztę wywalić? Czasem trzeba o czymś pogadać :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej