Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
POLITYKA W EVE
Martherius:
--- Cytat: MGGG w Czerwiec 05, 2013, 11:58:12 ---To żeś się obudził. Większość EvE blobuje. A jak nie ma przewagi liczebnej, to musi mieć przewagę doktryny. A jeśli pojawi się więcej niż 10 proc. ryzyko przegranej, to spierdala do domu, albo robi log-offa na spocie. Inna ligą jest PL, który zawsze może supercapsy na grid wlozyc, ale wtedy "skirmish" "pro" pvp płaczą, bo sami ich nie mają i muszą uciekać z podwiniętym ogonem.
EvE to gra. Najważniejszy jest fun. Dla jednym to mozliwość pogadania z ludzmi i pokręcenia szhipem na statku, dla innych to onanizowaie się wygranymi i zielonym kolorem na kb, dla jeszcze innych zarabianie kasy. A dla wąskiej grupki osób szukanie w tej grze jakiegoś wyzwań, emocji i adrenaliny. No risk - no fun.
--- Koniec cytatu ---
Nigdzie nie napisałem, że się nie orientuje, że większość EvE blobuje, po prostu przyznałem rację, że CVA również do tej grupy się zalicza.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 05, 2013, 12:25:55 ---To znaczy? Przyszedłem do PBN, żeby coś konkretnego zrobić i dla korpa, i dla jego aliansu, ale okazało się że na dłuższą metę się nie da. Więc PBN nie jest już w c0ven.
--- Koniec cytatu ---
To łaskawie zmień na centrali przynależność do aliansu bo wprowadza w błąd i powoduje bałagan.
A co? Nie chcieli grac po twojemu ? ;D
--- Cytat: Martherius w Czerwiec 05, 2013, 12:27:47 ---Nigdzie nie napisałem, że się nie orientuje, że większość EvE blobuje, po prostu przyznałem rację, że CVA również do tej grupy się zalicza.
--- Koniec cytatu ---
Ale nikt tego nigdzie nie negował.
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 05, 2013, 12:29:37 ---To łaskawie zmień na centrali przynależność do aliansu bo wprowadza w błąd i powoduje bałagan.
--- Koniec cytatu ---
API samo się nie odświeża, zrobiłem ręcznie.
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 05, 2013, 12:29:37 ---A co? Nie chcieli grac po twojemu ? ;D
--- Koniec cytatu ---
Ach te strzały na oślep. Ja jestem tylko jednym z FC w korpie, nikim więcej - nie ja podejmuję decyzje i nawet nie ja byłem pomysłodawcą wyjścia z c0ven. Chodź coraz bardziej doceniam, że taka decyzja została podjęta.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 05, 2013, 12:44:49 ---
Ach te strzały na oślep. Ja jestem tylko jednym z FC w korpie, nikim więcej - nie ja podejmuję decyzje i nawet nie ja byłem pomysłodawcą wyjścia z c0ven. Chodź coraz bardziej doceniam, że taka decyzja została podjęta.
--- Koniec cytatu ---
No prosze, a dopiero było tyle achów i ochów nad Covenem ;D
wiesz co? chyba cie jednak lubie ;D
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 05, 2013, 12:48:12 ---No prosze, a dopiero było tyle achów i ochów nad Covenem ;D
--- Koniec cytatu ---
To byłby raczej projekt na długie miesiące, ale absolutnie wykonywalny. Natomiast PBN ma trochę mniejszą cierpliwość i woli działać na własny rachunek. Tyle w temacie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej