Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
POLITYKA W EVE
Rash'kan:
No tak bo to by mogło udowodnić, że jak zawsze pogubiłeś się w swoich bredniach :(
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Martherius w Czerwiec 05, 2013, 11:35:17 ---Latałem parę lat po stronie CVA i Proviblobu ...
--- Koniec cytatu ---
Widzisz, ciekawostka jest to że nikt nie twierdzi że CVA jest silne, ma świetnych pilotów itp... wręcz przeciwnie, wszedzie wspominam że CVA to kerbiry... i jest pewna grupa ludzi ktora próbuje mi to samo udowodnić :)
Reaguję tylko na twierdzenie że ktos kto nie gra jak chcą pewne osoby, jest durniem.
Widziałeś gdzies na forum członka CVA który nazywa innych durniami bo nie graja wedle jego zasad?
A co do Covenu, nie nadinterpretuj moich słów, nigdzie nie skrytykowałem tego aliansu, podałem tylko przykład na jakiej zasadzie Sokól ocenia innych.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Isengrim w Czerwiec 05, 2013, 11:38:46 ---Sokole. Nie. Należy. Do. c0ven.
--- Koniec cytatu ---
A to przepraszam cały Coven w takim razie że wciągnąłem alians w tę "dyskusję". I zapewniam że nie miałem zamiaru oceniać całego aliansu na podstawie tego co napisałem. To był tylko przykład.
nie moja wina że nie raczył zmienić tickera, nie będę przeca za każdym razem sprawdzał na EVEWHO kto jest kim na forum, prawda?
Trza było pisać tak od razu, cos co jest dla Ciebie oczywiste nie musi byc takie samo dla innych.
--- Cytat: Rash'kan w Czerwiec 05, 2013, 11:39:40 ---No tak bo to by mogło udowodnić, że jak zawsze pogubiłeś się w swoich bredniach :(
--- Koniec cytatu ---
Jeśli w prównaniu z toba ja bredzę, to powiem tylko że jestem z tego dumny, to byłoby ponad moje siły dowiedzieć sie że upadłem tak nisko że myślimy podobnie :-X
MGGG:
--- Cytat: Martherius w Czerwiec 05, 2013, 11:35:17 ---Latałem parę lat po stronie CVA i Proviblobu i niestety muszę przyznać rację, że główna taktyka jaka była przyjętą (nie licząc paru good fights, które mieliśmy okazję mieć) to zblobowanie swoją większością przeciwnika bądź kampienie gate'ow w "strategicznych miejscach" czyli tam gdzie jakiś neutral leci intem a tam 2 dictory i flota 25 drake'ow po drugiej stronie.
--- Koniec cytatu ---
To żeś się obudził. Większość EvE blobuje. A jak nie ma przewagi liczebnej, to musi mieć przewagę doktryny. A jeśli pojawi się więcej niż 10 proc. ryzyko przegranej, to spierdala do domu, albo robi log-offa na spocie. Inna ligą jest PL, który zawsze może supercapsy na grid wlozyc, ale wtedy "skirmish" "pro" pvp płaczą, bo sami ich nie mają i muszą uciekać z podwiniętym ogonem.
EvE to gra. Najważniejszy jest fun. Dla jednym to mozliwość pogadania z ludzmi i pokręcenia szhipem na statku, dla innych to onanizowaie się wygranymi i zielonym kolorem na kb, dla jeszcze innych zarabianie kasy. A dla wąskiej grupki osób szukanie w tej grze jakiegoś wyzwań, emocji i adrenaliny. No risk - no fun.
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 05, 2013, 11:45:04 ---A co do Covenu, nie nadinterpretuj moich słów, nigdzie nie skrytykowałem tego aliansu, podałem tylko przykład na jakiej zasadzie Sokól ocenia innych.
--- Koniec cytatu ---
To znaczy? Przyszedłem do PBN, żeby coś konkretnego zrobić i dla korpa, i dla jego aliansu, ale okazało się że na dłuższą metę się nie da. Więc PBN nie jest już w c0ven.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej