Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

POLITYKA W EVE

<< < (41/262) > >>

MGGG:

--- Cytat: Larving w Czerwiec 04, 2013, 14:02:51 ---Prawda jest taka, że będąc w Provi mijaliśmy 2 floty CVA, jedną która biła się z nagami BSOD-ów i uciekła jak zdropiliśmy na trzeciego, drugą gdy wracała niedobitkami z sendaya. Widać więc, że jednak CVA jest aktywne pvp. Trzeba też pamiętać, że w provi bloku jest dużo początkujących, średnio ogarniętych pilotów, przez to FC CVA dążą do sytuacji w których mają przewagę liczebną nad bardziej zorganizowanymi flotami wroga, co jest logiczne. Dodatkowo przez providence przewija się pewnie kilkadziesiąt gangów dziennie i gdyby na wszystkie odpowiadali swoją flotą to by na nic innego czasu nie mieli.

--- Koniec cytatu ---

oj ciiiii. psujesz hatowanie Provi Sokołowi. Przecież wiadomo, że tam same kerbity mieszkają, co od 20 do 22 polskiego czasu siedzą zastraszone w norkach, bo Cartel może przylecieć  :P

Doom:
Aby hatować CVA nie trzeba uwarzać się za pr0, wystarczy raz się zetknąć z tymi panami i ich podejściem do bliźniego

FITTIpalti:
No ale Sokół przyznasz że nie wszystko uciekało  8) raz to my uciekliśmy "blobem" przed paroma kolesiami przy okazji coś tam tracąc  :D

W ogóle latając po 0.0 odnoszę wrażenie że tam nie mieszka się po to żeby się bić ale bardziej żeby stawiać posy kopiące, kopać na paskach, bić krzyżyki i kręcić statkiem w stacji.

Można przelecieć 100j i nie natrafić na żadem statek pvp.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Doom w Czerwiec 04, 2013, 14:06:03 ---Aby hatować CVA nie trzeba uwarzać się za pr0, wystarczy raz się zetknąć z tymi panami i ich podejściem do bliźniego

--- Koniec cytatu ---
Znaczy sie jakie? Chcą przytulać?  :-X

--- Cytat: MGGG w Czerwiec 04, 2013, 14:04:31 ---oj ciiiii. psujesz hatowanie Provi Sokołowi. Przecież wiadomo, że tam same kerbity mieszkają, co od 20 do 22 polskiego czasu siedzą zastraszone w norkach, bo Cartel może przylecieć  :P

--- Koniec cytatu ---
Bzdura! w tych godzinach oglądamy M jak miłość i barwy szczęscia. >:(

Hairpins Blueprint:
http://kb.darkspawn.net/?a=kill_related&kll_id=73266

Więc ja mieszkam w provi, i provi jest dobre jako wakacyjna przygoda.
nie chcę tak narzekać bo jest tu wygodnie,blisko do HI itd, ale jak chcesz robić coś więcej niż racić czy kopać to dostaniesz palpitacji serca. 
jest to przestrzeń pełna pluszaków z Hi seka które nie potrafią ni słuchać ni czytać ^^  mało kto słucha FC czy CZYTA Te jebane "MOTD" czy  forum już nie wspomnę. przykład bitwa nulli oni maja 54 BS i 26 Logi t2, flota Provi jakieś 80 bs, 21 logi T1 ^^ ja jako jedyny w logi t2 LOL, i oczywiście przegraliśmy, jakiś gość na flote ROKH przytachał hellcata ... nie uwidzisz raczej tu 1v1 chyba że trafisz na mnie lub innego trola co ich na palcach jednej ręki można policzyć  :-\ .  ale generalnie tak jest wszędzie z PvP ^^ jak nie jest 10 na 1 to nie wydokują. ostatnio redy capneły jakiegoś carriera no to poleciałem im na pomoc : | mój błąd http://www.youtube.com/watch?v=P17pg55FbvA goście dali mi warpina prosto na tego capsa, i oczywiście tam nie było naszej floty ^^ tylko 10 Red Nag  ;) takie przypadki można mnożyć.ehh kop, rać, i morda w kubeł. świetne miejsce na odrobienie standu i walleta i chyba nie ponadto  :-X

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej