Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
POLITYKA W EVE
Ptysiu:
Też dylemat... Albo rozpętać wojnę, której wszyscy chcą i wyczekują, po czym pokazać lubej jak to się o nią pól e-galaktyki z dymem puszcza (epic sex guaranteed), albo nie walczyć i nie dupczyć :P.
Pol Kent:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 02, 2013, 10:53:54 ---Progodlegend przyjechal na fanfest z dziewczyna, i Sort jak ja poznal to powiedzial o niej ze jest "psychotic bitch", i ona to slyszala. Wiec bedzie zemsta kosmicznego sojuszu Nulli Secunda na tym kolesiu ktory obrazil dziewczyne, i wielka wojna z HBC o honor bialoglowy. Wiem, to glupie.
--- Koniec cytatu ---
Zawsze tak było. Wszystko przez dupy. :P
Zaczęło się bodaj od Heleny trojańskiej. Lali się Hector, Ajax, Achilles i XX-tysięcy mięsa wtedy jeszcze nawet nie armatniego >:D >:D
Soulscream:
--- Cytat: Pol Kent w Maj 02, 2013, 11:59:07 ---Zawsze już było. Wszystko przez dupy. :P
Zaczęło się bodaj od Heleny trojańskiej. Lali się Hector, Ajax, Achilles i XX-tysięcy mięsa wtedy jeszcze nawet nie armatniego >:D >:D
--- Koniec cytatu ---
Mięso Włócznicze 8)
Zgudi:
--- Cytuj ---Progodlegend przyjechal na fanfest z dziewczyna
--- Koniec cytatu ---
Powinien powiedzeć: "Moja luba, dla ciebie zniszczę pół galaktyki, i co tylko zechcesz." Jak chcecie wojny, negocjujcie to z kobietami przywódców HBC, CFC, PL , itd.... :P :)
Dux:
No pewnie sie teraz trochę zmieni polityka powerbloków. Dorzucą do tego wymóg prezentacji lubych dyrków korpów aspirujących do przyjęcia do blobów ze szczególnym uwzględnieniem informacji czy podsłuchuje :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej