Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

POLITYKA W EVE

<< < (30/262) > >>

CATfrcomCheshire:
Progodlegend przyjechal na fanfest z dziewczyna, i Sort jak ja poznal to powiedzial o niej ze jest "psychotic bitch", i ona to slyszala. Wiec bedzie zemsta kosmicznego sojuszu Nulli Secunda na tym kolesiu ktory obrazil dziewczyne, i wielka wojna z HBC o honor bialoglowy. Wiem, to glupie.

Soulscream:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 02, 2013, 10:53:54 ---Progodlegend przyjechal na fanfest z dziewczyna, i Sort jak ja poznal to powiedzial o niej ze jest "psychotic bitch", i ona to slyszala. Wiec bedzie zemsta kosmicznego sojuszu Nulli Secunda na tym kolesiu ktory obrazil dziewczyne, i wielka wojna z HBC o honor bialoglowy. Wiem, to glupie.

--- Koniec cytatu ---

Wielka Wojna wybuchła bo cos ktoś kiedyś powiedział o ciężarówce, a to było w okolicach kiedy zginął tragicznie jakiś gracz z BoB'a. Zresztą tego było dużo więcej. Wniosek - wszystkie wojny są głupie ;).

WhiteCat:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 02, 2013, 10:53:54 ---Progodlegend przyjechal na fanfest z dziewczyna, i Sort jak ja poznal to powiedzial o niej ze jest "psychotic bitch", i ona to slyszala. Wiec bedzie zemsta kosmicznego sojuszu Nulli Secunda na tym kolesiu ktory obrazil dziewczyne, i wielka wojna z HBC o honor bialoglowy. Wiem, to glupie.

--- Koniec cytatu ---
To w końcu czyja to była dziewczyna :D

Doom:
Głupie nie głupie ważne że jest szansa na to ze coś się ruszy

Dux:
Może kiedyś ugryzą to jakoś w tym planowanym serialu :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej