Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
POLITYKA W EVE
Isengrim:
A po co to "Byłemu Graczowi"? :)
Spójrz jeszcze raz, TEST odebrał Pandemikom Provi i oddał je CVA & kumplom. A stacje faktycznie mają sie zamienić we frakcyje Fortizary, nie Keepstary, i to jutro.
[WILD5] Gagat:
Jak juz zgarnięte zostanie to co ma być zgarnięte,, to zapanuje spokuj w EVE ? :)
Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka
Były gracz:
--- Cytat: Isengrim w Czerwiec 04, 2018, 10:18:17 ---A po co to "Byłemu Graczowi"? :)
Spójrz jeszcze raz, TEST odebrał Pandemikom Provi i oddał je CVA & kumplom. A stacje faktycznie mają sie zamienić we frakcyje Fortizary, nie Keepstary, i to jutro.
--- Koniec cytatu ---
No cóż, sprzedałem maina dlatego były, chociaż mam drugie konto to totalny brak czasu na śledzenie sytuacji a co dopiero na spokojne granie.
Dzięki za info i jak komuś się by nudziło, to może czasem napisać kto kogo gdzie po co ect.
Filip Bonn:
--- Cytat: Były gracz w Czerwiec 04, 2018, 17:10:03 ---No cóż, sprzedałem maina dlatego były, chociaż mam drugie konto to totalny brak czasu na śledzenie sytuacji a co dopiero na spokojne granie.
Dzięki za info i jak komuś się by nudziło, to może czasem napisać kto kogo gdzie po co ect.
--- Koniec cytatu ---
Qlko to Ty?
Były gracz:
--- Cytat: Filip Bonn w Czerwiec 04, 2018, 21:51:11 ---Qlko to Ty?
--- Koniec cytatu ---
Nope
{FnDrake}
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej