Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

POLITYKA W EVE

<< < (244/262) > >>

Zgudi:

--- Cytat: Gaavrin w Wrzesień 14, 2017, 16:44:18 ---Asm, ja cię czytam, to się cieszę i troche dziwie przy okazji, że odszedłeś od nas w taki sposób w jaki to zrobiłeś. No chyba że nasza biurokracja korpowa jeszcze nie trafiła na puste hangary :p

--- Koniec cytatu ---
W tedy jeszcze nie był pragmatykiem :D

Zlorf:
Ale przeczytajcie ze zrozumieniem, to co napisał Asm.

Zgudi:

--- Cytat: Zlorf w Wrzesień 14, 2017, 17:41:47 ---Ale przeczytajcie ze zrozumieniem, to co napisał Asm.

--- Koniec cytatu ---

A z innej beczki: chodzi o jakże "szczytny" cel przypomnienia, że świat gry stoi na kruchym fundamencie zaufania do jednostek rządzących resztą, co w innych grach nie jest możliwe na takim poziomie. :) Żeby nie było rozumiem w pewnym stopniu jak to Azbuga ujął: "przecież to całe piękno eve. gdzie można ufać ludziom ale jednak ktoś może pokazać głębię zła".

[BU FU] Karas:

--- Cytat: [BWTF] Nightwisherek w Wrzesień 14, 2017, 15:21:42 ---A życie weryfikuje - wszystko jest kwestią ceny - nigdy nie mów nigdy ....nawet jeśli ktoś Cię potem wyzwie od kutanga

pozdrawiam Pejs

--- Koniec cytatu ---
Mialem, nawet moze nadal mam dostep do potencjalnie duzej kasy. Nigdy nawet przez mysl mi nie przyszlo aby odjebac krzywa akcje. Ale to chyba kwestia prjorytetow i wartosci. Z czysto pragmatycznego pkt widzenia, bylbym idiota gdybym ukradl. po chuj komu te iski jak nie ma co z nimi robic. laski rwiecie na keepstara? czy trzepiecie gruszke do walleta?(Nightwisherek, nie jest to pytanie personalne do Ciebie, tylko ogolnie do tych co sie jaraja walletem, lub tym co maja)... troche smutne.

zeby jeszcze kolo opierdolil jakies noname czy wrogow. ale wlasnych ludzi? dziwka zawsze bedzie dziwka, kwestia kolejnej okazji

Ulf Nitjsefni:
A ja się martwiłem bo zafitowanego Noctisa dostałem od C0venu i zapomniałem oddać zanim skończyłem z grą.... a tu proszę 1,5 T isków żywej gotówki, nie licząc tego co w hangarach. No jak kraść to miliony, jako kochać ... itd...
C0venie wybacz mi tego Noctisa... naprawdę zapomniałem...a teraz nawet nie ma komu oddać... /łzy jak grochy/

Edytka; jak C0ven wróci do BZ to zaloguje się i oddam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej