Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

POLITYKA W EVE

<< < (21/262) > >>

Doom:
Cat kurwa wrzucaj chociaż jedno zdanie w jakimś ludzkim języku w ramach podsumowania
połowy tego co wrzucasz nie da się przeczytać z moją znajomością angielskiego i podejrzewam nie tylko ja mam z tym problemy

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 04, 2013, 12:25:27 ---Cat kurwa wrzucaj chociaż jedno zdanie w jakimś ludzkim języku w ramach podsumowania
połowy tego co wrzucasz nie da się przeczytać z moją znajomością angielskiego i podejrzewam nie tylko ja mam z tym problemy

--- Koniec cytatu ---
Może sam ma nadzieję że ktoś to przetłumaczy  ;D :P

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 04, 2013, 12:25:27 ---Cat kurwa
połowy tego co wrzucasz nie da się przeczytać z moją znajomością angielskiego

--- Koniec cytatu ---

No ta gra jest generalnie po angielsku, i polityke w EVE tez generalnie sie robi po angielsku (albo rosyjsku) - nic na to nie poradze. Nie bede tlumaczyl calego chatu, bo mi sie nie chce, ale generalnie Shadoo udowadnia przytaczajac ten log z Jabbera, ze to Thorn sie zachowywal niepowaznie, i sami sa sobie winni ze zostali tak potraktowani, a Raiden to spoko kolesie.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 04, 2013, 12:32:16 ---No ta gra jest generalnie po angielsku, i polityke w EVE tez generalnie sie robi po angielsku (albo rosyjsku) - nic na to nie poradze. Nie bede tlumaczyl calego chatu, bo mi sie nie chce, ale generalnie Shadoo udowadnia przytaczajac ten log z Jabbera, ze to Thorn sie zachowywal niepowaznie, i sami sa sobie winni ze zostali tak potraktowani, a Raiden to spoko kolesie.

--- Koniec cytatu ---
Gra ajest po angielsku, ale to forum już po polsku  ;)
I nie każdy, mimo spokojnego ogarniania gry, zna na tyle angola żeby bezproblemowo rozumieć język potoczny.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Kwiecień 04, 2013, 12:33:58 ---Gra ajest po angielsku, ale to forum już po polsku  ;)
I nie każdy, mimo spokojnego ogarniania gry, zna na tyle angola żeby bezproblemowo rozumieć język potoczny.

--- Koniec cytatu ---

Tak, to forum jest po polsku, ale ten konkretny temat dotyczy akurat POLITYKI W EVE, ktora kreuja osoby angielskojezyczne, wiec sila rzeczy wiekszosc logow z forow bedzie sie pojawiala  w jez. angielskim. Ja nikogo nie zmuszam, zeby to czytal, ale jezeli kogos to interesuje - a sa tu takie osoby - to warto miec dostep do zrodel, zeby soby sobie wyrobic wlasne zdanie. Wiem, ze wiekszosc z was nie ma dostepu do zrodel, oprocz ew. tego, co sie pojawia na eveskunk, kugu i evenews24, wiec czasem tutaj cos wrzucam, ale naprawde nie mozecie oczekiwac ze bede wszystko tlumaczyl slowo w slowo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej