Forum Gry > Inne gry

Marka "Homeworld" wystawiona na sprzedaż

<< < (20/23) > >>

Asag:
Nigdy nie grałem w Homewrold (I feel special!) bo wtedy nie interesowały mnie scifi a potem już wyglądało zbyt archaicznie.

Chyba się więc dzisiaj skusze bo non stop tylko czytam o porównaniach do Homeworld kiedy czytam o nowych grach.

Pynio:
Najfajniejsze były (chyba tak to się nazywało) Ramming Frigate czy jakoś tak. Te, które potrafiły wypychać jednostki z walki. Śwnetna sprawa. Skończyłem wszystkie Homeworldy na najtrudniejszym poziomie. Genialna gra, muzyka - do dzisiaj słucham... Pamiętam jak włączyłem demo pierwszy raz (wyszło, chyba  były 2 misje) to po prostu nie mogłem wstać z fotela :)

Amek Vi:

--- Cytat: Pynio w Styczeń 27, 2015, 23:09:26 ---Najfajniejsze były (chyba tak to się nazywało) Ramming Frigate czy jakoś tak. Te, które potrafiły wypychać jednostki z walki. Śwnetna sprawa. Skończyłem wszystkie Homeworldy na najtrudniejszym poziomie. Genialna gra, muzyka - do dzisiaj słucham... Pamiętam jak włączyłem demo pierwszy raz (wyszło, chyba  były 2 misje) to po prostu nie mogłem wstać z fotela :)

--- Koniec cytatu ---

Hammer Frigate i jego komentarze "Ohh my head" :). W Cataclysmie były o ile dobrze kojarze.

ManganMan:

--- Cytat: Amek Vi w Styczeń 27, 2015, 23:27:48 ---Hammer Frigate i jego komentarze "Ohh my head" :). W Cataclysmie były o ile dobrze kojarze.

--- Koniec cytatu ---
Otoż to ;D
Somtaaw zawsze byli znani z poczucia humoru w obliczu wielkiej zagłady :P

Szakal:
Pytanie Wlasnie dalczego nie dali Cataclysmu ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej