Forum Gry > Inne gry
Marka "Homeworld" wystawiona na sprzedaż
Isengrim:
--- Cytat: Mona X w Styczeń 26, 2015, 15:53:13 ---Ja przez całą grę przejmowałem większość wrogich okrętów (od fregat wzwyż), więc asteroida pękła nim się cała flota zebrała pod nią. :(
--- Koniec cytatu ---
Ja grałem dokładnie tak samo, ale najwyraźniej zebrałem zbyt lekkie albo swoich miałem za dużo małych gówien, bo nigdy mi się jej nie udało wysadzić.
Goomich:
Przecież ta kulka fregat misję wcześniej jest świetnym źródłem nowych okrętów.
Isengrim:
--- Cytat: Mona X w Styczeń 26, 2015, 16:52:46 ---Przecież ta kulka fregat misję wcześniej jest świetnym źródłem nowych okrętów.
--- Koniec cytatu ---
Już tak dobrze nie pamiętam, ale zdaje się że wyczerpałem limit wszystkich statków albo do tej kulki nie udało mi się dobrać zanim ją rozwaliłem. No nic, trzeba będzie spróbowac jeszcze raz. :)
Pamiętam, że najbardziej lubiłem zdobyczną fregatę, która wyglądała jak Solar Collector w EvE. :D
Jakub Trokowski:
--- Cytat: KoMic w Styczeń 26, 2015, 14:16:07 ---z graficznego pkt widzenia, a domyslam sie, ze pod magicznym pojeciem "remastered" niczego innego nie mozna sie spodziewac. to jest jakas bieda. Abstrachujac of faktu, ze tak naprawde bylo 1-kilkusec ujecie tego ich "remasterowania" wyglada to zalosnie, raczej nie bede sobie psol wspomnien instaujac takiego crapa.
--- Koniec cytatu ---
Doczytaj, bo nie tylko grafę ruszyli.
--- Cytat: Mona X w Styczeń 26, 2015, 14:23:51 ---*filmik*
--- Koniec cytatu ---
Ładne, ale szkoda że nie poprawili, według mnie, jedynego minusa Homeworlda: jak zaczynają coś gadać/pokazywać, to powinni w małym, dodatkowym ekranie, a nie na tym, gdzie dowodzę flotą. Tylko to przeszkadzało mi czuć się jak dowódca w przedstawionej w grze sytuacji.
--- Cytat: Mona X w Styczeń 26, 2015, 16:52:46 ---Przecież ta kulka fregat misję wcześniej jest świetnym źródłem nowych okrętów.
--- Koniec cytatu ---
Jakich tam okrętów - wtedy można budować niszczyciele, te "okręty" pękały jak bańki mydlane...
Goomich:
No i co z tego, że pękały? Mieć 50 fregat, a nie mieć 50 fregat to 100 fregat. :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej